GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Zverev și Medvedev stau între Djokovic și istorie! Vezi ce propune săptămâna a doua de la US Open

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 16:16 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 16:16

Competiția masculină de la US Open 2021 a intrat în săptămâna a doua tot cu Novak Djokovic în prim-plan, dar fără Stefanos Tsitsipas și Andrey Rublev și cu câteva surprize de proporții oferite de jucători necunoscuți. Finish-ul e programat pentru duminică, în direct pe Superbet, iar Alexander Zverev și Daniil Medvedev par, în acest moment, singurii care-l pot opri pe Nole din drumul său spre câștigarea tuturor Grand Slam-urilor în același an.

Djokovic și Berrettini, așteptați să reediteze finala de la Wimbledon

După un parcurs de-a lungul căruia doar japonezul Kei Nishikori a reușit să-l învingă într-un set, sârbul Novak Djokovic mai are un meci ușor, contra tânărului american Jenson Brooksby (21 de ani) în faza optimilor de finală, apoi va da adevăratele bătălii pentru marele titlu de la New York și intrarea în istorie. Dacă surprinzătorul german Oscar Otte, jucător venit din calificări, nu va oferi o mare surpriză contra lui Matteo Berrettini, atunci Nole îl va înfrunta, în sferturile de finală, pe omul pe care l-a învins în patru seturi în finala de la Wimbledon. Lucrurile nu s-au schimbat cu mult de la duelul de la Londra, Berrettini propunând și în Statele Unite ale Americii același joc de forță, centrat în jurul serviciului foarte bun și al forehand-ului cu care face diferența.

Alexander Zverev merge ceas

După medalia de aur câștigată în Japonia și titlul de la Cincinnati, neamțul Alexander Zverev a transferat și la New York forma senzațională din ultimele luni și a ajuns în optimi fără să transpire prea mult, pierzând un singur set contra americanului Jack Sock. Pentru Sasha urmează un duel dificil cu tânărul italian Jannik Sinner, apoi potențiala întâlnire cu Djokovic sau Berrettini în faza semifinalelor ar trebui să devină ușor realitate. Cum Denis Shapovalov, favoritul șapte, a fost eliminat surprinzător, Zverev ar trebui să dea fie peste sud-africanul Lloyd Harris, fie peste uriașul american Reilly Opelka, doi jucători care la startul turneului nu erau cotați printre favoriți.

Unde se oprește "minunea" Carlos Alcaraz?

Pe partea inferioară a tabloului, US Open 2021 a adus două mari surprize: Carlos Alcaraz și Botic van de Zandschulp. Primul are doar 18 ani, a șocat lumea tenisului prin victoria dramatică obținută în tiebreak-ul decisivului contra favoritului trei Stefanos Tsitsipas, a doborât mai multe recorduri de precocitate și a devenit, la doar 18 ani, cel mai tânăr sfertfinalist din istoria turneului american. Pentru un loc în semifinale, elevul marelui Juan Carlos Ferrero se va lupta cu Felix Auger-Aliassime, canadianul care a impresionat la rândul său în acest turneu.

Cel mai rostit nume când vine vorba despre alegerea finalistului de pe partea inferioară a tabloului e cel al rusului Daniil Medvedev, favorit doi și indicat de cotele Superbet drept principalul rival al lui Novak Djokovic la câștigarea turneului. Medvedev îl aștepta în sferturile de finală pe argentinianul Schwartzman, însă Botic van de Zandschulp, un olandez venit din calificări, a făcut turneul vieții, l-a învins pe Diego și a semnat cea mai mare performanță a carierei sale, urmând să joace meciul vieții contra lui Medvedev, în cursul zilei de marți.

SuperAvantajul tău la US Open 2021!

De câte ori ți s-a întâmplat ca jucătorul/jucătoarea/perechea de dublu pe care ai pariat să câștige unul dintre seturi cu 6-0, iar apoi să piardă meciul și pariul tău să fie "roșu"? Cu siguranță te-ai aflat în această situație, dar nu trebuie să-ți mai faci griji: la US Open 2021 (la fel ca la toate turneele care se vor desfășura până la finalul sezonului) un set câștigat de favoritul tău cu 6-0 e echivalent cu un pariu câștigător pe piețele Final (1, 2), Super Cota (SC-1, SC-2), Super Extra (SE-1, SE-2)! Nu uita: Sunt luate în considerare atât biletele single, cât și cele acumulator, precum și cele de tip sistem, plasate în agenție și online.

Ai nevoie de inspirație? Hai în SuperSocial pe grupul US OPEN!

Zeci de meciuri și opțiuni la pariuri sportive online te așteaptă în fiecare zi pe Superbet și știm că nu e ușor să navighezi prin foarte multe idei care-ți par bune! Așa că am creat grupul US OPEN pe SuperSocial, adică locul perfect pentru a trăi la intensitate maximă ultimul turneu de Grand Slam al anului! Ai la dispoziție biletele celorlalți utilizatori, le poți ordona în funcție de cotele pe care le cauți, poți discuta cu ceilalți SuperPariori pasionați de Sportul Alb și cu siguranță vei găsi tot ce ai nevoie!

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Prima săptămână de toamnă e un motiv perfect pentru superdistracție cu noile sloturi de la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează