GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Află slotul pe care îl joacă azi Dan Capatos și câștigă 355 de rotiri gratuite în valoare de 284 de Lei!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 13:00 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 13:04

Dacă e joi, e Dan Capatos la Superbet. Deja la a 3-a ediție, emisiunea “Superjocuri cu Capatos”, care se vede live pe Youtube Superbet de la ora 21:00, a început să adune din ce în ce mai mulți pasionați și să își facă o audiență în creștere și superimplicată în dialog. Întrebările la care Dan răspunde sunt foarte libere, despre experiența lui cu jocurile de cazinou, despre el personal sau despre viață pur și simplu, și asta face ca atmosfera să fie plăcută, relaxată și plină de umor.

Pentru astăzi, Dan a pregătit un superslot de la Pragmatic Play, Gates of Olympus, în care speciala de rotiri gratuite poate fi direct cumpărată fără a mai aștepta să vină în jocul normal. Ne așteptăm așadar la multă acțiune și rotiri câștigătoare, plus la o discuție savuroasă între moderator și participanții la live.

Gates of Olympus face parte din promoția Daily Prize Drops Weekly Tournament în care o singură rotire pe o miză minimă de 2,5 lei este suficientă pentru a câștiga unul dintre premiile zilnice sau săptămânale. În fiecare zi se acordă 500 de premii dintre care cel mai mare este de 5000 de lei și în fiecare săptămână se acordă 1200 de premii cu premiul maxim fiind 50000 de lei.

Pasionații de sloturi care au cont pe platforma Superbet vor primi și de această dată premii în rotiri gratuite pentru întrebările adresate lui Dan sau pentru cele mai inspirate comentarii. Top 3 întrebări sau comentarii vor fi premiate cu 355 de rotiri gratuite la jocul zilei, în valoare de 284 de Lei, fără condiții de rulare.

Premii speciale există și pentru cei care nu au încă un cont pe platforma Superbet. Ei vor primi de la Dan linkuri de înregistrare cu pachete speciale de rotiri gratuite pe lângă bonusurile normale de bun venit. Și pentru ei bonusul special primit este unul fără condiții de rulare și constă în 355 de rotiri gratuite în valoare de 284 de Lei la slotul Gates of Olympus.

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube al canalului Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Sloturi + Bingo = Love = Slingo

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează