GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Argentina - Australia: „Pumele” lui Messi vs. „Cangurii” lui Leckie! Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru duelul din optimile Mondialului

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 21:34 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 15:20

Argentina și Australia se întâlnesc sâmbătă, de la 21:00, în a doua partidă a optimilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. La startul duelului dintre „Pume” și „Canguri” vom cunoaște deja prima echipă calificată în sferturi, asta pentru că Olanda și SUA se duelează de la ora 17:00.

Argentina a început greoi turneul final din Qatar, dar naționala lui Messi s-a trezit la timp și a turat puternic motoarele în victoriile cu Mexic (2-0) și Polonia (2-0), asta după ce, în etapa inaugurală, cedase cu Arabia Saudită (1-2).

Dincolo, Australia a surprins pe toată lumea cu această calificare în optimi. În teorie, Grupa D le-ar fi dat în faza eliminatorie pe Franța și Danemarca, numai că danezii au avut un turneu final teribil de slab, iar australienii au profitat din plin. Cu calificarea pe masă, australienii au câștigat cu 1-0 duelul cu Danemarca, iar Leckie, autorul golului, l-a trimis acasă pe Eriksen, super-starul danez.

Dacă duelul direct ar fi avut loc mai aproape de începutul Mondialului, atunci poate gândul ne-ar fi dus spre o partidă echilibrată. Acum însă, meciul pare să aibă o favorită certă: Argentina. Sud-americanii au arătat extraordinar de bine cu Polonia, unde au tras 13 șuturi pe poartă și au avut 25 de ocazii de gol, bonus și cu penalty ratat de Messi. Cel mai probabil, duelul de azi se va desfășura după același scenariu, cu Argentina atacând în valuri și cu australienii încercând să reziste și, de ce nu?!, să profite pe contraatac. Pariorii pot profita de super duelul dintre Argentina și Australia, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Di Maria a acuzat ceva probleme medicale și este, pentru moment, incert;
  • Argentina și-a câștigat grupa și a evitat întâlnirea cu Franța. În 2018, argentinienii erau eliminați de francezi, tot în optimi;
  • Doar 3 echipe au reușit să spargă defensiva lui Scaloni și să-i dea gol Argentinei în ultimele 18 partide.

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Argentina și Australia vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează