GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Belgia - Franța: SuperOfensive și SuperAntrenori la orizont. Vezi oferta Superbet pentru reeditarea semifinalei de Mondial din 2018

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 17:49 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 17:52

Belgia - Franța, a doua semifinală a Ligii Națiunilor, se joacă de la ora 21:45, la Torino, în direct pe Superbet alături de sute de opțiuni la pariuri sportive și Cote Speciale. Aflăm adversara Spaniei pentru finala programată duminică și vom asista la reeditarea semifinalei Cupei Mondiale din 2018, câștigată de Franța cu 1-0. Avem la start două linii ofensive de gală, doi dintre cei mai buni portari ai lumii, dar și doi selecționeri care și-au pus amprenta pe istoria recentă a fotbalului mondial. Analizăm toate capitolele și ne pregătim de spectacol!

Nu ai cont la Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și alege inspirat la Belgia - Franța!

Duelul SuperAtacurilor!

În ultimii ani, atât Belgia, cât și Franța au impresionat prin multitudinea de opțiuni pe care le-au avut pentru linia ofensivă, iar jucătorii de clasă au ieșit la rampă cu fiecare ocazie. Generația fabuloasă a "Dracilor Roșii" i-a avut mereu în prim-plan pe Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Romelu Lukaku, vedetele care au marcat împreună 122 de goluri din momentul debuturilor și până acum. Dintre ei iese în evidență Lukaku, autor a 67 de goluri în 100 de selecții și omul despre care specialiștii spun că este singurul care poate ajunge la recordul de goluri internaționale deținut de Cristiano Ronaldo.

Dacă De Bruyne-Hazard-Lukaku a fost un trio aproape omniprezent, Franța s-a bazat pe Griezmann, l-a descoperit pe Kylian Mbappe, iar de curând l-a înlocuit pe Olivier Giroud cu Karim Benzema. Împreună, cele trei vârfuri de lance ale lui Didier Deschamps au strâns 89 de goluri, cu mențiunea că Benzema a luat o pauză forțată de cinci ani. Revenit pentru Europeanul din acest an, vârful Realului are un sezon excelent, cu zece goluri marcate până acum și e favoritul Cotelor Superbet pentru marcarea unui gol în meciul de la Torino. Vezi toate cotele și alege-ți SuperMarcatorul din Belgia - Franța!

Martinez și Deschamps, creatori cu rezultate

Într-o perioadă în care selecționerii și antrenorii au mandate din ce în ce mai scurte în fotbalul mondial, spaniolul Roberto Martinez și francezul Didier Deschamps sunt două contraexemple. Martinez a venit pe banca tehnică a Belgiei în 2016, a trecut imediat la un sistem 3-4-3 foarte ofensiv, a pus în valoare apetitul pentru atac al starurilor sale, iar în cele 64 de partide conduse are o medie de 2.48 puncte per meci. A câștigat 50 dintre ele, a pierdut doar cinci, iar în mandatul său Belgia se poate lăuda cu o medie impresionantă de 2.89 goluri / meci.

În timp ce Martinez a fost mai degrabă un pariu riscant al Federației din Belgia, fostul mare fotbalist Didier Deschamps a ajuns selecționer al Franței în 2012, într-o perioadă în care Les Bleus tânjea după gloria de odinioară. Mijlocaș defensiv la bază, Deschamps s-a transformat, cu timpul, în creatorul Franței moderne, iar sub bagheta sa echipa a jucat finala EURO 2016, pe teren propriu, și a ridicat deasupra capului trofeul Cupei Mondiale pentru prima dată din 1998 încoace. Deschamps are în CV 120 de meciuri în care a jonglat cu sistemele 4-2-3-1 și 4-3-3 și un golaveraj echilibrat: 240 de goluri marcate și 105 primite. Semn clar că a găsit echilibrul perfect între atac și apărare.

Forțele Europei reeditează semifinala mondială din 2018

Încleștarea de la Torino va avea o miză dublă, pe lângă încercarea ambelor echipe de a se lupta pentru un nou trofeu. Asta pentru că meciul vine la trei ani de la momentul în care naționalele lui Martinez și Deschamps jucau cu marele vis al unei finale de Mondial în gând. A câștigat Franța, 1-0, cu un gol marcat de Umtiti în repriza a doua, în ceea ce a fost cel mai înalt punct atins de Belgia din 1986 încoace. De la francezi au dispărut Umtiti și Matuidi și a reapărut Benzema, iar Belgia nu se mai bazează pe Kompany, Vertonghen și Fellaini. În rest, actorii sunt aceeași, cu Mbappe, Griezmann, Hazard și Lukaku responsabili cu show-ul, iar Lloris și Courtois însărcinați cu coordonarea defensivelor. De la 21:45, pe tărâmul campioanei europene, locurile 1 și 4 în clasamentul FIFA vor juca și cu gândul la Rusia 2018...

În ei credem la Hamburg! Care sunt "stâlpii" naționalei lui Rădoi

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează