GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce trebuie să faceți pentru a obține cea ma bună ofertă de certificare ISO 9001?

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 10:57

Orice companie care se respectă, dacă dorește să aibă o imagini asociată cu calitatea și standardele internaționale înalte trebuie să obțină o certificare ISO 9001. Această certificare este o condiție  indispensabilă pentru a câștiga reputație și a dovedi nivelul de performanță al produselor și serviciilor livrate. Prin obținerea acestei certificări o campanie demonstrează că este responsabilă față de partenerii săi de afaceri și față de clienții săi.

 

Certificare ISO este o companie specializată în oferirea de certificări, ce vă poate ajuta ori de cîte ori aveți nevoie de o certificare ISO.Cu eficiență maximă și cu prețuri extrem de competitive, societatea vă poate ajuta să obțineți rapid o certificare ISO 9001. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă asigura cât mai curând acest instrument indispensabil prestanței afacerii voastre este să solicitați o oferta obtinere certificat iso 9001.

 

Ce trebuie să faceți pentru a obține acest tip de certificare?

 

O certificarea ISO 9001 este o dovadă a calității serviciilor furnizate. Obținerea ei se face pe baza satisfacerii unor standarde de calitate internaționale destul de exigente.

Pentru aputea obține cel mai bun preț pentru această calificare trebuie mai întâi să sunați la compania CertificareISO.roși să solicitați o ofertă pentru tipul de certificat pe care îl doriți.

  • Compania va evalua cererea voastră  și va veni în cel mai scurt timp posibil cu o ofertă și cu o solicitare privind setul de documente și de criterii pe care trebuie sa le satisfaceți pentru a primi această autorizare.
  • Dacă oferta vi se pare acceptabilă și dacă sunteți pregatiți să parcurgeți toți pașii necesari pentru certificare, cea mai mare parte a demersului este ca și rezolvată.
  • În scurt timp după ce veți realiza toate obiectivele stabilite și veți primi toate recomandările necesare pentru a atinge standardele de calitate din domeniu veți primi și Certificatul ISO 9001.

Pe lângă cerințele impuse de standard, este nevoie de un sistem de management al calității, prin care se va defini:

  • structura organizației;
  • cine va înregistra informațiile și ce informații vor fi înregistrate;
  • responsabilitățile angajaților;
  • regulile și direcțiile de comunicare între departamentele companiei;
  • acțiunile necesare;
  • cum se va păstra continuitatea în absența sau după plecarea temporară sau definitivă a unui angajat.

 

  • cine sunt clienții  pentru fiecare departament;
  • ce activitățile sunt îndeplinite de fiecare departament etc.

 

Ce avantaje vă poate aduce o certificare ISO 9001?

Obținerea unei certificări ISO 9001 duce la optimizarea tuturor proceselor din cadrul companiei. Fiecare anagajat știind ce are de făcut, va  contribui la creșterea eficienței activității. Deoarece vor fi stabilite foarte clar standardele serviciilor se va ajunge la o îmbunătățire a calității proceselor și a tehnologiei folosite. 

Cu angajați performanți, procese optimizate și o tehnologie mai bună compania va  reuși să obțină o reducere a costurilor și implicit vă crește competitivitatea pe piață a produselor.

Prin asigurarea unor servicii de o calitate mult mai bună, la prețuri mult mai competitive, produsele vor fi mult mai atractive pentru clientul final și vor contribui la îmbunătățirea gradului de satisfacție a nevoilor acestuia.

Beneficii importante vor fi și pentru angajații și colaboratorii companiei. Angajații vor ști foarte clar ce responsabilități au, vor munci cu mai mult spor și vor fi mult mai multumiți de locul lor de muncă. Colaboratorii vor avea mai multă încredere în companie și vor decide mult mai ușor să lucreze cu ea.

Un alt avantaj, extrem de important este că, o companie care dispune de această certificare va putea participa mai ușor la licitații și va fi mult mai repede acceptată de partenerii externi.

Un alt beneficiu, ar putea fi reprezentat de faptul că activitatea întregii companii va fi mult mai eficientă, se va reduce numărul de auditări interne și numărului de neconformități semnalate.

 

Daca o organizatie doreste obținerea unei certificari ISO 9001, trebuie în primul rând să aibă o idee clară despre obiectivele activității sale și despre beneficiile pe care le va avea în urma obținerii acestei certificări. Cerințele standardului international de calitate trebuie integrate în fiecare arie a afacerii. În acest proces vor fi implicate toate departamentele organizației. Fiecare angajat va trebui să știe care sunt asteptarile din partea lui și care sunt obligațiile și răspunderile sale. Aceasta este calea cea mai sigură pentru a obtine un certificat ISO 9001.

 

De ce să apelați la  Certificare ISO?

Dacă decideți să lucrați cu această companie, veți avea parte de numeroase avantaje. Cele mai importante sunt:

  • aveți șasa să apelați la o companie cu experință în acordarea acestui tip de certificări
  • apelați la o echipă de profesioniști
  • apelați  la o companie specializată, ce cunoaște foarte bine toate demersurile și procesele implicate
  • solicitați serviciile unei companii  care știe ce să vă ceară și ce recomandări să vă ofere pentru a vă îmbunătăți procesele
  • veți primi rapid toate informațiile necesare pentru pregătirea documentației
  • veți obține, dacă parcurgeți rapid toate etapele necesare și recomadările, în cel mai scurt timp posibil certificatul ISO 9001.

 

Pentru a profita cât mai curând de beneficiile certificării ISO 9001, contactați telefonic certificareiso.roși solicitați oferta pentru obținerea acestei certificări!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close