GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cu ei ne batem la tineret! Lotul nostru e peste al Ungariei, dar diferența față de favoritele grupei e uriașă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 14:16 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 14:16

România U21 debutează diseară la Europeanul de Tineret într-un meci cu selecționata olandeză. După semifinalele atinse în 2019, echipa noastră speră la o nouă calificare din faza grupelor, calculele fiind ușor asemănătoare. Dacă atunci Anglia și Franța erau marile favorite, acum aceste poziții aparțin Olandei și Germaniei. Partida de debut are „mica portocală mecanică” în avantaj, conform cotelor Superbetdar un rezultat bun al nostru ar schimba complet datele grupei.

Cum arată echipele: cel mai bine cotat olandez, peste tot lotul României

Conform Transfermarkt, cei 23 jucători convocați de Adrian Mutu pentru turneul final au o valoare totală de aproape 20 milioane de euro. În același timp, fundașul Sven Botman de la Lille e cotat la 25 de milioane! Diferențele din acest punct de vedere sunt mari și în privința celorlalți fotbaliști. Olanda are 8 jucători a căror cotă depășește 10 milioane, în timp ce Germania are doar 3. Printre vedete se regăsesc și câteva nume pe care le-am văzut și la naționalele de seniori sau unele supertalente de la care așteptările sunt uriașe. Justin Kluivert de la Leipzig, Mitchel Bakker de la PSG sau Myron Boadu de la Alkmaar reprezintă Țările de Jos; nemții avându-i în lot pe Ridle Baku (Wolfsburg), Mergim Berisha (Salzburg) sau Youssoufa Moukoko (Dortmund), în vârstă de doar 16 ani.

Aceste cote nu sunt deloc de speriat. Și în 2019, când România a ajuns în semifinale, grupa din care făceam parte era plină de vedete. Anglia, pe care am învins-o atunci cu 4-2, avea în echipa de start jucători ca Wan-Bissaka (pentru care Manchester United plătise în acea vară peste 50 milioane de euro), Phil Foden (deja o prezență obișnuită la Manchester City), James Maddison (titular incontestabil încă de atunci la Leicester) sau Mason Mount și Tammy Abraham, cele mai mari talente ale lui Chelsea. 

România era a patra echipă în 2019, depășită ca valoare a lotului și de Croația. Acum suntem superiori reprezentativei maghiare, unde niciun fotbalist nu are o cotă de 1 milion de euro. Vedeta este Botond Balogh, în vârstă de 18 ani, de la Parma. Fundașul are doar 2 meciuri jucate pentru echipa la care Man și Mihăilă sunt deja prezențe obișnuite în echipa de start.

Dezavantajul față de 2019: niciun jucător nu a debutat încă la seniori

Lotul nostru din 2019 îi avea pe George Pușcaș, Ionuț Nedelcearu, Ianis Hagi sau Cristi Manea; toți cu meciuri jucate la seniori. Din cei 23 de „juniori” convocați de Mirel Rădoi la turneul final din urmă cu doi ani, 12 au debutat deja la echipa mare, iar alți doi au fost în lot fără a juca: Ionuț Radu și Alex Pașcanu. Lotul actual al lui Adi Mutu nu are niciun fotbalist cu minute la prima reprezentativă, Pașcanu fiind singurul cu o convocare. Mihăilă, Man, Hagi și Coman sunt cei care erau eligibili pentru generația U-21 la EURO, însă toți fac parte din lotul de seniori care va juca mâine cu Macedonia de Nord în preliminariile Mondialului.

Am scăpat de „monștri”. Franța și Anglia au cele mai tari loturi de la turneul final!

Comparând grupa României cu celelalte, putem spune că am fi putut avea parte de adversari mult mai dificili. Franța, deși vine cu o echipă din care lipsesc cei mai buni jucători, are cel mai puternic lot al Europeanului. 18 din cei 23 „cocoși galici” au o cotă de peste 10 milioane de euro, printre ei regăsindu-se Eduardo Camavinga (Rennes), Jules Kounde (Sevilla), Houssem Aouar (Lyon) sau Wesley Fofana (Leicester). Și lotul Angliei este unul impresionant, cu Mason Greenwood – puștiul minune al lui Manchester United – având o cotă de 50 de milioane. 

Alți SuperFotbaliști de la turneul final sunt la reprezentativele din Italia (Sandro Tonali), Spania (Riqui Puig, Brahim Diaz) sau Portugalia (Rafael Leao, Trincao); toți 5 jucând pentru AC Milan sau Barcelona.

România – Olanda: de la cine așteptăm golurile

Pariurile speciale pe România – Olanda acordă cele mai mari șanse de a înscrie pentru România lui George Ganea (4,00) și Darius Olaru (4,50). Pentru pariurile tip „marcator și România câștigă”, cotele celor doi ajung la 17,00 și 19,00. Un alt pariu interesant este în dreptul paselor decisive, unde expertul Olimpiu Moruțan are 5,00 pentru a oferi un assist!

Vezi ce pariază foștii internaționali în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close