GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum i-a adus Yacine Brahimi 129.000 de lei unui jucător Casa

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 14:02

La Mediaș s-a scris una dintre cele mai interesante povești, plină de adrenalină, suspans și cu un final nu numai fericit, dar și foarte bogat.

Într-o marți seară, puțin peste ora 20:00, la Mediaș era înregistrat un bilet ce conținea 10 meciuri, aranajate într-un sistem în care se putea câștiga și cu 8 rezultate corecte. Nu a fost cazul. Jucătorul de la Casa Pariurilor le-a intuit pe toate corect!

Nu a fost însă un bilet fără emoții. Două dintre predicții au fost intuite corect de-abia în prelungirile meciurilor.

medias

În primă fază, meciul problemă se părea că va fi Lincoln City – Exeter. Medieșeanul a intuit un egal între două echipe ce se luptă pentru promovarea în League One din Anglia. Lincoln era favorită, fiind liderul clasamentului, însă Exeter a deschis scorul din minutul 22. Meciul mergea spre victoria oaspeților, dar Akinde, vârful celor de la Lincoln, s-a împotrivit în al șaselea minut de prelungire al meciului, iar partida s-a încheiat la egalitate, așa cum a pronosticat medieșeanul.

Al doilea mare obstacol a fost Porto – Sporting Braga. Pentru acest meci, jucătorul de la Casa Pariurilor a intuit o partidă cu peste 2.5 goluri. În minutul 63 era deja 2-0 pentru Porto și lucrurile încă păreau în grafic. Dar nu s-a mai întâmplat nimic până în minutul 90, cu formația gazdă mulțumită de rezultat și cu Sporting Braga care nu mai credea în revenire. Se părea că medieșeanul a fost inspirat să aleagă biletul sistem... Dar algerianul Yacine Brahimi nu a fost de acord. A marcat pentru un 3-0 sec și o victorie mare la Mediaș, cu un câștig pentru un jucător Casa Pariurilor de 129.560 de lei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează