GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dan Capatos îți dă 355 de rotiri gratuite la Superbet, în valoare de 284 de Lei. Află ce trebuie sa faci!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 15:23 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 15:23

Ediția a 4-a a emisiunii “Superjocuri cu Capatos” este astăzi de la ora 21:00 pe canalul de YouTube Superbet și distracția cu sloturile cele mai tari va dura din nou peste o jumătate de oră. Așa cum v-am obișnuit, Dan va răspunde cu umor și bucurie întrebărilor voastre și va avea comentarii savuroase și interactive cu toți cei care se implică în dialog.

Slotul zilei pe care Dan îl va juca în timpul emisiunii este Majestic Gold Megaways care este disponibil de azi, în exclusivitate la Superbet până pe 8 decembrie. Veți vedea specialele și caracteristicile care îl fac să fie unul dintre cele mai apreciate jocuri de către pasionații de sloturi.

Speciala de Rotiri Gratuite poate fi cumpărată direct în timpul jocului normal așa că acțiunea va fi maximă și bucuria premiilor mari sperăm să vă țină conectați la aventura lui Dan pe tot parcursul show-ului. Mai mult, veți putea vedea și speciala Riscul Bonus în care aveți 2 roți ale norocului la care puteți câștiga multiplicatori mai mari sau extra rotiri gratuite.

Pasionații de sloturi care au cont pe platforma Superbet vor primi și de această dată premii în rotiri gratuite pentru întrebările adresate lui Dan sau pentru cele mai inspirate comentarii. Top 3 întrebări sau comentarii vor fi premiate cu 355 de rotiri gratuite la Gates of Olympus, în valoare de 284 de Lei, fără condiții de rulare.

Premii speciale există și pentru cei care nu au încă un cont pe platforma Superbet. Ei vor primi de la Dan linkuri de înregistrare cu pachete speciale de rotiri gratuite pe lângă bonusurile normale de bun venit. Și pentru ei bonusul special primit este unul fără condiții de rulare și constă în 355 de rotiri gratuite în valoare de 284 de Lei la slotul Gates of Olympus.

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Da Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

SuperMarcatorii îşi fac de cap în Liga Campionilor. Cum arată cotele antepost pentru golgheterii din Ligă

Slingo Centurion – bingo, sloturi și distracție din plin, spin după spin

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează