GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMarcatorii îşi fac de cap în Liga Campionilor. Cum arată cotele antepost pentru golgheterii din Ligă

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 14:21 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 14:24

Sezonul 2021-2022 din Liga Campionilor este ca un bufet suedez pentru pasionaţii de fotbal. Aici găsim de toate, de la echipe-surpriză, precum Sheriff Tiraspol, la SuperDueluri între cele mai bogate cluburi ale planetei până la meciurile trăite SuperIntens de fanii din tribune şi prestaţiile excepţionale ale maşinăriilor de goluri. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi profită de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Lewandowski, aproape de recordul lui Ronaldo 

Robert Lewandowski a marcat nu mai puţin de opt goluri în cele patru etape din faza grupelor. Crezi că polonezul va fi în vârful listei celor mai buni marcatori până la finalul competiţiei? Pariază aici pe cotele antepost din Liga Campionilor, unde Lewandowski are cota 1.50 că va fi cel mai bun marcator. 

Polonezul din atacul lui Bayern Munchen a început ca din „tun” actuala campanie din Liga Campionilor, cu două goluri în meciul cu Barcelona. „Piesa de rezistenţă” a fost reprezentată însă de cele trei goluri marcate în meciul cu Benfica, din etapa precedentă, câştigat de bavarezi cu scorul de 5-2. În aceeaşi partidă, Lewandowski şi-a trecut şi un assist în dreptul numelui, singurul de până acum din acest sezon de Ligă. 

Pentru campioana Germaniei şi SuperAtacantul ei urmează meciul cu Dinamo Kiev. În tur, Lewandowski a marcat două goluri. Cu încă două reuşite marţi seară, polonezul s-ar apropia ameninţător de recordul stabilit de Cristiano Ronaldo în sezonul 2015-2016, când a marcat de 11 ori în faza grupelor. 

Trăieşte SuperEmoţia ultimelor runde din Liga Campionilor. Vezi oferta de meciuri şi pariază inspirat!

Revelaţiile Haller şi Nkunku 

Sebastien Haller este genul de atacant cu sânge rece, care nu stă foarte mult pe gânduri. Aceeaşi atitudine a arătat-o şi în acest sezon la Ajax, care a marcat şi debutul său în Liga Campionilor. 

Primul meci în Ligă ar trebui să vină cu emoţii copleşitoare, picioare înmuiate şi puţină anxietate pentru mulţi jucători, însă nu pentru Haller. Fotbalistul născut în micuţul orăşel francez Ris-Orangis, dar care reprezintă naţionala Coastei de Fildeş a marcat patru goluri în meciul cu Sporting Lisabona. Haller a marcat câte un gol şi în următoarele partide, cele două cu Dortmund şi cea cu Beşiktaş, şi în funcţie de parcursul pe care îl va avea Ajax în Ligă, poate fi un adversar de temut pentru Lewandowski în cursa pentru titlul de cel mai bun marcator. 

Haller nu este singura surpriză din acest punct de vedere, iar următorul nume de pe listă nici măcar nu este un atacant. Însă poziţia din teren nu l-a oprit Christopher Nkunku să marcheze cinci goluri în actuala stagiune, adică la fel de multe ca Salah şi Ronaldo. 

La fel ca în cazul atacantului de la Ajax, Nkunku şi-a lăsat amprenta asupra competiţiei chiar din prima etapă, când a marcat trei goluri în unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon, încheiat cu victoria lui Manchester City, 6-3, în faţa lui Leipzig.

A urmat încă un gol cu Brugge, iar în cea mai recentă rundă, Nkunku a „lovit” şi împotriva fostei sale echipe, Paris Saint-Germain, fiind decisiv în egalul 2-2, cu un gol şi un assist. 

Intră în SuperSocial, singura reţea de socializare a pariorilor 

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

SuperCâștig la SuperProno: Argentina – Brazilia fără secrete pentru 4 jucători. Câștig de 15.000 lei fiecare!

Slingo Centurion – bingo, sloturi și distracție din plin, spin după spin

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează