GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dan Petrescu începe o nouă provocare, dar Toșca și Maxim îi stau în cale!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 18:05 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 18:13

Marius Șumudică n-a apucat derby-ul cu Dan Petrescu, deși ne-ar fi plăcut mult un Gaziantep – Kayserispor cu cei doi ambasadori români pe băncile echipelor din Turcia. Mai avem însă suficienți reprezentanți în rândul celor două echipe, iar partida de sâmbătă rămâne una cu amprentă românească. Fostul antrenor al CFR-ului a avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a schimba ceva esențial la nivel tehnico-tactic, dar cel puțin la nivel motivațional, capitol la care e maestru, sigur Kayseri va fi top!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe ce te inspiră la Gaziantep – Kayserispor, un adevărat derby românesc în Turcia!

A pierdut doar două debuturi la străini

Dan Petrescu este un antrenor care se acomodează repede și care știe că începutul poate fi vital în aventura sa pe banca unei echipe străine, mai ales în zonele exotice. Din acest motiv, tehnicianul român și-a calculat destul de bine pașii la primul meci și nu a pierdut decât de două ori. A fost învins cu Jiangsu și cu Dinamo Moscova, dar cu rușii se scuză, pentru că a fost meci de Liga Europa, la Stuttgart. În rest a fost bine, dar Alin Toșca și Alexandru Maxim vor să intre și pe sub pielea lui Bulent Korkmaz, aparent următorul antrenor al lui Gaziantep și o victorie cu Kayseri ar fi perfectă.

Maxim a marcat 9 goluri. Alibec speră să spargă gheața

Duelul românilor din teren va fi și el foarte interesant. Cristi Săpunaru va încerca să-l oprească pe Alexandru Maxim să marcheze cel de-al 10-lea său gol al sezonului, iar Alin Toșca pe  Denis Alibec din drumul spre primul său gol la Kayseri, în chiar al 10-lea meci. Ar fi fost și mai atractiv dacă Silviu Lung junior apăra poarta oaspeților, dar acesta este accidentat. Dintre toți, Maxim pare cel mai în formă. Mijlocașul a marcat două goluri în luna ianuarie, cu Ankaragucu și la Sivass, care l-au ajutat să devină golgheterul echipei sale și al treilea al campionatului, după Boupendza (12 goluri / Hatay) și Larin (11 goluri / Beșiktaș).

Descarcă și instalează aplicația de mobil și încearcă să fructifici meciul și Live, de oriunde te-ai afla!

Al patrulea atac vs cel mai slab atac

Locurile ocupate de cele două echipe în clasament nu sunt deloc întâmplătoare, iar cifrele nu mint niciodată. Gaziantep n-a ajuns pe loc de cupă europeană doar prin heirup și spectacol marca Șumudică, ci pentru că a marcat 31 de goluri. Asta înseamnă al patrulea atac din Super Liga (după Beșiktaș, Fenerbahce și Galatasaray) și a treia apărare din campionat (după Galatasaray și Alanyaspor). În schimb, Kayserispor a găsit plasa adversă de doar 11 ori, fapt care o clasează pe ultimul loc în topul golurilor marcate. Exact acest aspect vrea Dan Petrescu să schimbe la noua sa echipă și ține și de Denis Alibec să crească cifra.

Cristi Săpunaru se apropie de 100 de meciuri la Kayserispor

Cristi Săpunaru a părut că merge în Turcia doar pentru a se retrage liniștit din activitate, dar până la urmă i-a ieșit altceva. După meciul cu Gaziantep îi vor mai rămâne doar 4 de jucat pentru a ajunge la 100 în tricoul lui Kayseri, cifră la care puțini se gândeau în urmă cu exact un an, când a venit de la Denizlispor. Doar pentru FC Porto a bifat românul mai multe meciuri, 104, dar cifra va cădea sigur până la finalul sezonului din Super Liga turcă, dacă va fi sănătos. Performanța e cu atât mai mult de aplaudat, cu cât Săpunaru va împlini 37 de ani în aprilie. 

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

A început returul! Doar 6 puncte între ultimul loc de play-off și primul loc retrogradabil

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Primul SuperBonus din an: 200.000 lei garantați la SuperProno!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
risc_mix
risc_mix  •  16 Ianuarie 2021, 14:51

Pacat. Sumudica s-a grabit. Ce circ romanesc ar fi fost. Un mascarici dansand pe manele iar celalalt tavalindu-se pe jos si zmulgandu-si parul din cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează