GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Danemarca, aproape de o SuperPerformanță în preliminarii! Scoția e ultimul obstacol

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 16:10 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 16:24

Naționala Danemarcei, semifinalistă la EURO 2020, e foarte aproape de o performanță majoră în istoria preliminariilor mondiale. Nordicii pot deveni doar a patra echipă din secolul 21 care termină o grupă de calificare la CM cu maximum de puncte, după Spania, Olanda și Germania. Ultimul obstacol? Deplasarea din Scoția, un meci care nu are miză pentru clasament, dar care contează enorm pentru ego-ul ambelor echipe.

A intra sau nu în istorie

Grupa F din preliminariile pentru Qatar se anunța foarte echilibrată, cu Danemarca plecând din postura de favorită și cu Scoția, Israel și Austria anunțând o luptă în trei pentru statutul de potențial rival al danezilor. Doar că nordicii nu au avut timp de discuții și au etalat un fotbal care i-a pus la același nivel cu unele dintre marile naționale ale ultimilor ani. Danemarca a câștigat primele nouă meciuri, are 27 de puncte din 27 posibile, iar înaintea partidei cu Insulele Feroe, în care a triumfat cu 3-1, nu avea niciun gol primit. O SuperPerformanță, aceea de a termina preliminariile cu maximum de puncte și fără gol primit, nu mai poate fi atinsă, dar semifinaliștii de la EURO 2020 aleargă după o altă bornă: trei puncte în Scoția sunt sinonime cu un parcurs perfect în drumul spre Qatar. Unul pe care l-au mai avut doar Spania, Olanda și Germania, unele dintre forțele dominante ale fotbalului european.

Scoția e sigură de baraj

În timp ce Danemarca a defilat în Grupa F, Scoția s-a erijat în a doua forță dominantă. Deși calculele hârtiei anunțau un duel echilibrat cu Israel și Austria, britanicii au găsit rapid formula câștigătoare, iar cele 20 de puncte acumulate în primele nouă meciuri (golaveraj 15-7) le-au asigurat deja locul de baraj. Scoția s-a ridicat la un nivel înalt, iar singura înfrângere a venit chiar în meciul direct cu Danemarca, 0-2. În rest, naționala lui Robertson a terminat neînvinsă celelalte opt partide, iar avansul de șapte puncte față de Israel și Austria vorbește de la sine despre constanța unei naționale pentru care calificarea la turneele finale, fie ele europene sau mondiale, nu e ceva obișnuit. Dacă Israel a marcat mai mult (20 de goluri în nouă meciuri), scoțienii se pot lăuda cu a doua cea mai bună defensivă a grupei, cu doar șapte goluri primite în nouă partide.

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! 

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Sloturi + Bingo = Love = Slingo

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează