GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De ce sa alegi Daikin Stylish

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 17:28

Daikin este una din cele mai longevive firme producatoare de aere conditionate din lume (90 de ani de existenta), avand sediul central in Osaka, Japonia. Anul trecut, la Munchen, in Germania, Daikin Europa a primit mai multe premii prin care au fost recunoscute calitatile si design-ul exceptional al aerelor conditionate. Aparatele oferite de aceasta companie combina eficienta ridicata cu aspectul deosebit si cu tehnologia smart de ultima generatie. Astfel este si aparatul de aer conditionat Daikin Stylish, lansat inca de anul trecut, in luna martie. De ce sa alegi acest aer conditionat?

In primul rand, este un aparat compact pentru perete, ce a fost dezvoltat pentru a satisface cerintele consumatorului, si anume acelea de a combina performanta ridicata cu designul excelent. Cu toate componentele noi de design si cu agentul frigorific de tip R-32, DaikinStylish garanteaza cea mai mare operativitate in clasa lui de design, ajungand la o eficienta energetica de tip A+++ atat pentru incalzire, cat si pentru racire, si avand un impact cat se poate de scazut asupra mediului. Acest aparat este disponibil in 3 culori (alb, argintiu si negru cu textura mata), incadrandu-se perfect in orice decor.

Fantele acestui aparat de aer conditionat sunt proiectate in asa fel incat temperatura sa fie distribuita perfect. Are astfel doua modele diferite ale jetului de aer prin care modelul Stylish previne curentii de aer ce nu sunt chiar pe placul tuturor, creand o temperatura mai stabila si mai confortabila.

Daikin Stylish vine cu noi tehnologi precum un senzor Grid Eye proiectat special pentru a masura diferentele de temperatura de la nivelul suprafetelor. Aceste informatii sunt mai apoi utilizate pentru a distribui inteligent acest tip de temperatura. Un alt element tehnic nou al acestui model de aparat de aer conditionat este ventilatorul care are ca scop optimizarea jetului de aer ce eficientizeaza energia si reduce zgomotul.

De asemenea, este integrat Flash Streamer. Este vorba despre un filtru cu apatit de titan ce retine particulele de praf din aer, retine substantele organice daunatoare, elimina mirosurile neplacute si un filtru purificator cu argint ce elimina particulele de polen si acarieni. Astfel sunt distrusi virusii, bacteriile, mirosurile neplacute si alergenii. Aparatul Daikin poate fi controlat prin telecomanda si temperatura dorita poate fi programata. Controlul poate fi efectuat inclusiv prin smartphone cu un adaptor Wi-Fi.

fotografie de postat in ambele articole

Acestea sunt doar cateva dintre inovatiile oferite de aparatul de aer conditionat de la Daikin. Modelul Stylish este disponibil la magazinul Climatico in multiple variante, pornind de la 7000 BTU pana la 18000 BTU. De asemenea, preturile variaza in functie de optiunile pe care le doresti incorporate. Anul acesta, Daikin Stylish este recomandat de tot cei care il folosesc deja pentru tehnologia avansata care le-a schimbat viata. Pentru a avea parte de un montaj aer conditionatautorizat, poti apela direct la firma Climatico care ofera profesionalism, rapiditate si calitate.

Daikin pune mereu la dispozitia clientilor solutii eficiente de control al aerului din locuinta. Au fost si sunt aparate care au uimit mereu prin design-ul deosebit si prin tehnologiile inovative menite sa aduca numai avantaje tuturor celor care aleg sa foloseasca Daikin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează