GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

E timpul marilor câștiguri! Vezi cum arată SuperDuminica meciurilor de cinci stele pe Superbet

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 12:14 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 12:14

Ai planuri duminică? Pentru că vrem să-ți propunem o SuperZi de fotbal european pe Superbet! Una pe care o începem la 18:30, cu Chelsea - Liverpool pentru trofeul Cupei Ligii Angliei, și o terminăm noaptea târziu, pe Camp Nou, cu Barcelona - Athletic Bilbao. Stai alături de noi, urmărește cele mai interesante meciuri ale zilei și prinde SuperBilete online și în agenții!

Chelsea și Liverpool caută Cupa Ligii Angliei!

Două dintre cele mai bune echipe din Europa, Chelsea și Liverpool vin după victorii convingătoare în optimile Ligii Campionilor (2-0 cu Lille, respectiv 2-0 pe terenul lui Internazionale Milano), o urmăresc pe City în fruntea din Premier League, iar sâmbătă, de la 18:30, merg pe Wembley pentru unul dintre marile meciuri ale sezonului. Se acordă Cupa Ligii Angliei, adică trofeul pe care orice echipă mare încearcă să-l câștige, an de an, pentru că, în cazul în care ratează Liga sau titlul, un trofeu să populeze totuși cabinele de titluri pe anul 2022. Liverpool e favorita Cotelor Superbet, impresionând în victoria cu 6-0 în fața lui Leeds, dar Chelsea tocmai a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor și beneficiază de o stare de spirit dintre cele mai bune.

Derby-uri în Serbia, Grecia și România

Țări în care nu de puține ori Sportul Rege a atins statutul de religie, Serbia, Grecia și România își trăiesc duminică unele dintre cele mai fierbinți meciuri. Pe Marakana din Belgrad, Steaua Roșie Belgrad și Partizan Belgrad stau față în față, de la ora 19:00, în ceea ce reprezintă punctul culminant al fiecărui sezon, derby-ul care împarte orașul în două și în care toată lumea aleargă înnebunită după succes. În Grecia, de la 19:30, Panathinaikos Atena și AEK Atena anunță o confruntare cu puls la fel de mare precum Steaua Roșie - Partizan și o atmosferă aproape identică. De la 21:00, pe Arena Națională, FCSB se ia la trântă cu priceperea tactică a lui Gică Hagi, Farul venind la București cu unicul scop de a scoate trei puncte care să o scape de emoții și să o ghideze spre o nouă participare în play-off!

LaLiga, Serie A, Ligue 1: meciuri încinse și spectacol!

În momentul în care FCSB și Farul vor merge la cabine, în Franța se va da startul în Lyon - Lille, un meci care timp de mulți ani a avut implicații majore în lupta pentru titlu. Datele problemei s-au schimbat în 2021/2022, sezon pe care PSG îl domină autoritar, dar ambele echipe sunt recunoscute pentru stilul ofensiv, producător de goluri și spectacol. De la aceeași oră, Napoli merge pe Olimpico în încercarea de a culege din capitală trei puncte care să o mențină în lupta electrizantă pentru titlul din Serie A, în timp ce Immobile și colegii săi pun în joc șansele europene ale lui Lazio. De la 22:00, pe Camp Nou, Xavi e obligat să dubleze succesul impresionant din Europa, 4-2 cu Napoli, cu un succes împotriva lui Athletic Bilbao. Oricum s-ar termina ele, derby-urile de duminică garantează adrenalina și fotbalul de calitate. Dublate de SuperOferta Superbet!

Servim cotele super să plasezi bilete ca un as al tenisului!

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează