GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Servim cotele super să plasezi bilete ca un as al tenisului!

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 10:52 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 10:52

Săptămână de foc pentru al doilea cel mai pariat sport, cel care în zilele lui cu multe evenimente ajunge să conteste supremația fotbalului. Avem 5 turnee ATP și un turneu WTA, toate de superjucat la Superbet online (pe site și din aplicație) și pe biletele din agenții.

Deschide cont online și începe să joci cu 500 lei bonus de bun venit online, acordat la primele tale 3 depuneri

Turneele masculine de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), Acapulco (Mexic) și Santiago (Chile) beneficiază și de oferta SuperAvantaj. Câștigi mai devreme, dacă jucătorul pe care ai pariat se impune cu 6-0 într-un set. Nu mai contează dacă adversarul întoarce meciul și câștigă. Tu ai banii în cont sau buzunar.

Bucură-te de circuitul ATP la Super Cote, cu streaming live și SuperAvantaj aici

La fete, avem primul WTA 1000 (Mandatory), la Doha (Qatar) și un turneu la Guadalajara (Mexic). Promoția SuperAvantaj e activă și în circuitul feminin, în toate turneele de cel puțin 250 de puncte. Câștigi mai devreme, dacă jucătoarea pe care ai pariat se impune cu 6-0 într-un set, indiferent dacă adversara întoarce meciul și câștigă.

4 ROMÂNCE LA DOHA, EMMA LA GUADALAJARA

Halep (27 WTA), Begu (55 WTA), Jaqueline Cristian (71 WTA) și Sorana Cîrstea (31 WTA) ne reprezintă la acest turneu din Orientul Mijlociu, unde sunt în joc mulți bani și multe puncte.  Nu avem reprezentantă la Guadalajara, dar avem totuși superemoții frumoase pentru Emma Răducanu (cumva, româncă de-a noastră și ea). Ea nu a mai jucat de peste două luni, de la înfrângerea cu Kovinic din 20 ianuarie la Australian Open. 

Bucură-te de circuitul WTA la Super Cote, cu streaming live și SuperAvantaj aici

DJOKOVIC REVINE!

După scandalul care s-a viralizat în ianuarie, Nole se întoarce pentru a-și pregăti asaltul din martie când va trece Atlanticul să triumfe la Indian Wells și Miami. Nole trage cu ochiul și la ce se întâmplă la Acapulco unde speră că Medvedev nu va câștiga turneul. Asta l-ar putea costa pe sârb locul 1 mondial. Andrey Rublev e cel mai tare adversar al lui Djokovic în Dubai, cei doi nefiind pe aceeași jumătate de tablou, deci s-ar putea întâlni doar în finală. 

Acapulco e un turneu cu afiș mai de blockbuster. Chiar dacă sunt premii mai mici, el a fost ales de Medvedev, Alexander Zverev, Tsitsipas, Berrettini și Nadal, pentru că-i pregătește pentru „focul” din martie, când se va încinge hardul la Indian Wells și Miami.

COTE MĂRITE PENTRU CELE MAI PROFITABILE PARIURI PE TENIS

Pariorii pasionați și informați fac bani la Superbet pe tenis cu piețele Rezultat final - din oferta standard, Rezultat final - din oferta SuperCota, Minimum 1 set câștigat, Total game-uri, Rezultat final (Câștigător meci) - DIN OFERTA LIVE, Total seturi, Număr de Ași - DIN OFERTA DE SPECIALE JUCĂTOR, Handicap game-uri, Rezultat final - din oferta SuperExtra (practic, cei care plasează “cearșafuri” îl țin așa sus, în toate cele 3 forme posibile pre-meci: oferta standard, oferta super cota, oferta standard și oferta super extra) și Câștigător set & total game-uri - DIN OFERTA LIVE.

SUPERINSPIRAȚIE ÎN SUPERSOCIAL

Pe lângă cote și statisticile pe jucători, Superbet îți mai pune la dispoziție și feedul nelimitat de bilete din SuperSocial, rețeaua de socializare a pariorilor, care a atras peste 500.000 de membri activi în aplicația Superbet.

În grupul #tenis (marcat în aceste zile și cu panglica HOT) găsești bilete pe tenis pe care le poți copia rapid, pe orice mize dorești tu. Acestea sunt grupate pe categoriile Populare, Live (tabul cel mai accesat în acest grup în timp ce tu citești aceste rânduri), Favorite, Speciale, Cote 10-100, Cote >100, Cele mai noi. De asemenea vezi și Big Win și afli cine sunt câștigătorii cei mai noi (tabul Ultimii câștigători), și decizi dacă îi urmărești să mai copiezi bilete de la ei.

Instalează gratuit aplicația Superbet și vino în SuperSocial!

Bucură-te responsabil de pasiunea pentru tenis și din postura de parior. Joacă la Superbet în agenție și online.

#împreunăsuntemsuper #supertenis #supersocial

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Cele mai multe și mai atractive sloturi exclusive sunt la Superbet. Încearcă-le acum!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează