GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Florin Răducioiu dă verdictul! Vezi ce spune maestrul despre sezonul actual din Serie A!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 15:32 / Actualizat luni, 17 mai 2021 15:33

Gradul de expert se obține cu greu indiferent de domeniu, iar Florin Răducioiu face parte din lista celor mai apreciați experți din fotbalul italian. Azi avem parte de un SuperMeci în Serie A, meci în care Verona, fosta echipa a conaționalului nostru, va juca împotriva Bolognei în penultima etapă a sezonului. Un meci bun de pariat care merită toată atenția noastră, motiv pentru care i-am pus câteva întrebări maestrului despre sezonul actual din Serie A, dar și despre perioada sa de aur din vremea în care marca pentru Verona, Milan sau Brescia. Plin de entuziasm și mereu pregătit de orice provocare, Florin Răducioiu ne-a conturat o imagine frumoasă a campionatului italian și ne-a oferit căteva ponturi pentru meciul zilei. Află părerile SuperAmbasadorului nostru și profită de recomandările acestuia pentru meciul din Serie A. Înregistrează-te aicipe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

1) Un sezon cu foarte, foarte multe goluri. Diferit de ce se întâmpla în anii 90. Ce alte diferențe majore sunt față de Serie A a anilor în care ai jucat acolo?

Din punct de vedere al stilului de joc, diferențele sunt foarte mari. Stilul de joc este foarte diferit, se înscriu mult mai multe goluri, iar echipele din Italia s-au adaptat noilor metode de antrenament. Un al doilea aspect ar fi regulamentul. Acesta s-a schimbat foarte mult și a influențat considerabil fotbalul din zilele noastre. Cel mai important aspect, din punctul meu de vedere, rămâne cel economic. Drepturile de televizare aduc foarte mulți bani, fapt care a contribuit la îmbunătățirea fotbalului italian. 

2) Mai e o etapă și lupta pentru Champions League rămâne deschisă. Cine și unde va merge?

Fiind foarte sincer, nu sunt cel mai mare fan Juventus. Este o echipă pe care eu nu o agreez și vreau să cred că Inter, Napoli, Milan și Atalanta vor juca anul viitor în Liga Campionilor.

3) Inter, campioană după 10 ani. Cum ți se pare Interul lui Conte, în comparație cu Juventus al ultimilor ani? Poate porni o „hegemonie”?

Interul lui Conte este o echipă care joacă excepțional. Având în vedere că este al doilea an cu Conte pe bancă, Inter și-a găsit o formulă de joc care le-a oferit posibilitatea de a câștiga campionatul. Legat de hegemonie, nu cred în acest aspect. Anul viitor Juventus va face tot posibilul să recâștige campionatul, iar Milan va deveni o echipă mult mai puternică, fapt care le va pune probleme. 

4) Cine au fost cei mai buni jucători ai acestui sezon?

Au fost foarte mulți jucători buni în acest sezon. În mod deosebit, m-au impresionat Ronaldo și Immobile, dar surpriza sezonului rămâne Barella. Fiind subiectiv, îmi place foarte mult de Robin Gosens de la Atalanta, este un jucător extraordinar, la fel și Luis Alberto. Bineînțeles. În această listă trebuie să-l includ și pe Ibrahimovic, mai ales că deși are o vârstă înaintată, continuă să impresioneze prin forța lui și prin calitățile de leader.

5) Care consideri că a fost motivul principal pentru care Bătrâna Doamnă a avut un parcurs deficitar în acest sezon? E vorba și de Ronaldo?

E foarte simplu! Principalul motiv este antrenorul, Andrea Pirlo este nepregătit și nu are experiența necesară pentru un asemenea nivel de joc. Totodată, consider că nu se va califica nici în Liga Campionilor. De departe, este cel mai prost sezon al lui Juventus din ultimii 10-15 ani, exceptând momentul în care au jucat în Serie B din alte motive. 

6) Venirea lui Mourinho la Roma va schimba semnificativ situația clasamentului în următorul sezon?

Mi-e foarte greu să-ți răspund la această întrebare. De câțiva ani buni, Mourinho nu mai este „The Special One”, cum a fost poreclit cu mulți ani în urmă. În afară de Europa League, Mourinho nu a mai câștigat nimic. Se spune despre el că are o metodă veche de antrenament și nu cred că venirea lui Mourinho va schimba ceva în clasament.

7) Ce tânăr jucător ți-a atras atenția în mod deosebit din Serie A?

Sunt foarte mulți jucători buni printre tinerii din Serie A, dar mie îmi place foarte mult de Brahim Diaz de la AC Milan. 

8) Crezi că revenirea lui Zlatan i-a adus un plus considerabil lui AC Milan? Ce așteptări ai de la el pentru sezonul următor?

Bineînțeles, Zlatan a adus un plus din punct de vedere fizic, tehnic, chiar și tactic, dar cel mai mare atuu al acestuia este psihicul. Este un jucător cu o vastă experiență, iar pentru Milan a fost un adevărat lider și antrenor în teren. A fost ca un tată pentru tinerii lui AC Milan, însă n-am așteptări foarte mari pentru următorul sezon. La sfârșitul campionatului s-a accidentat mai des, iar vârsta poate fi un impediment pentru el, mai ales că face 40 de ani sezonul viitor. 

9) Contra cărei echipe ți-a făcut cea mai mare plăcere să joci în Serie A?

Mi-a plăcut întotdeauna să joc împotriva lui Napoli. Încă din perioada Maradona mi-a plăcut Napoli. Le apreciam echipa, orașul, echipamentul, stadionul, iar stilul lor de joc m-a impresionat în fiecare meci.

10) Azi se joacă un singur meci, Verona - Bologna, chiar pe stadionul unde și tu ai jucat. Ce SuperPariezi la el? Dar pe ultima etapă?

Pentru mine e clar, echipele nu mai au nicio miză. Consider ca se vor marca foarte multe goluri. Aș paria pe minim 3-4 goluri în acest meci. În ultima etapă pariez pe victoria celor de la Bologna împotriva lui Juventus. O văd clar câștigătoare pe Bologna ținând cont de ultimele prestații.

Florin Raducioiu și-a spus cuvântul! Acum trebuie să ți-l spui și tu prin intermediul unui SuperBilet! Pariază acum pe meciul zilei din Serie A și arată-le tuturor biletele tale în Super Social! 

Autor: Silviu Elisei

5 titluri au fost deja câștigate de români! Crețu îl poate aduce pe al șaselea din Slovenia

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează