GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Franța - Maroc: Se clintește campioana en-titre în fața miracolului marocan? Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru a doua semifinală de la Mondial

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 20:58 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 16:12

Franța și Maroc se duelează miercuri, de la ora 21:00, pentru un loc în marea finală a Campionatului Mondial de Fotbal, ediția din 2022. Francezii trag tare să-și apere trofeul câștigat în 2018, în timp ce marocanii sunt hotărâți să mai provoace o surpriză în Qatar.

Dacă ar trebui să aruncăm o privire în spate, pe traseul celor două naționale, putem observa o asemănare importantă: ambele formații și-au câștigat grupa. Dar, în același timp, și o mare diferență: Maroc a trimis acasă, rând pe rând, Belgia (din grupe), Spania și Portugalia. Toate aceste lucruri au venit ca o surpriză, marocanii plecând de fiecare dată din postura de outsideri.

Până la sfertul cu Anglia, câștigat greoi cu 2-1, Franța n-a părut să se chinuie deloc la acest turneu final. Victorii lejere cu Australia și Danemarca, apoi eșec cu Tunisia, dar acolo a intrat echipa a 3-a a francezilor. În optimi Polonia a fost prea slabă pentru ”cocoșii” lui Didier Deschamps, 3-1. Așadar, comparând traseul, Franța a venit pe cărarea ușoară, bine stabilită, în timp ce Maroc a urcat ”munți” importanți pentru a-și face loc în careul de ași de la Mondialul din Qatar.

În istoria recentă, cele două formații s-au mai întâlnit de doar două ori, de fiecare dată în meciuri amicale. Joc de pregătire în 1999, cu Franța câștigând la limită, 1-0, și alt amical abia în 2007, când cele două echipe au dat-o la pace, egal cu patru goluri, 2-2. Un lucru extrem de important este legat de naționala Marocului la acest turneu final: nord-africanii n-au primit gol! O singură dată și-au scos mingea din poartă, dar asta după ce au băgat-o tot ei: autogol Aguerd, cu Canada, la ultimul joc din grupă. Pariorii pot profita de super duelul dintre Franța și Maroc, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Franța a încasat gol în toate meciurile disputate până acum la Campionatul Mondial din Qatar;
  • Francezii și-au câștigat meciurile din fazele eliminatorii în timp regulamentar. Maroc a avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Spania;
  • Maroc n-a mai fost niciodată într-o semifinală de Campionat Mondial.

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Franța și Maroc vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează