GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Goluri puține în etapa 3? Numărul meciurilor de „under” s-a dublat în ultima etapă din 2016!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 15:35 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 15:35

Formatul Europeanului cu 24 de echipe trimite în optimi și 4 dintre cele aflate pe locul 3 în grupe. Cu o miză aproape în fiecare meci, dar și cu partide în care egalul este suficient pentru calificare, multe naționale vor fi tentate să abordeze un fotbal mai puțin ofensiv și să riște cât mai puțin. Nu este un lucru nou, s-a întâmplat la fel și în 2016 – primul turneu cu 24 de țări – dar și în cele mai vechi, cu 4 grupe. 

Franța 2016: procentajele de „sub” s-au dublat în ultima etapă

Turneul final din 2016 arată cel mai bine diferența între primele două etape și ultima. A scăzut media de goluri, au crescut procentajele de meciuri de „NG” (în care nu înscriu ambele echipe) și de „sub X goluri”. Au fost la fel de multe rezultate de 0-0 și 1-0 ca în primele două runde, chiar dacă numărul meciurilor a scăzut la jumătate!

0-0: două astfel de rezultate în primele 24 meciuri, apoi două în cele 12 din etapa 3

1-0: șapte astfel de rezultate în primele 24 meciuri, apoi șapte în cele 12 din etapa 3

Și în 2012 am avut o situație asemănătoare: primele două etape au avut doar două meciuri de „sub 1,5 goluri”, a treia a avut patru! 

Cota Superbet pentru goluri puține în ultima etapă e de 2.30! Sub 29,5 reușite înseamnă o medie de sub 2,5 pe meci, medie ce nu a fost depășită în etapa a treia a ultimelor Europene.

Etapa X-urilor? Trei meciuri în care ambele „câștigă” cu egalul

Italia – Țara Galilor (grupa A). Italienii conduc grupa și termină pe locul 1 dacă nu pierd. Galezii sunt pe 2 și păstrează acest loc cu un egal. „Azzurri” au fost într-o situație asemănătoare și în 2016: siguri de primul loc în grupă, și-au odihnit mulți titulari în a treia etapă. Irlanda avea nevoie de victorie și a obținut-o, calificându-se în optimi. Coincidență, și acel meci a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, cel care se va afla la centru și diseară.

Ucraina – Austria (grupa C). Olanda a câștigat deja grupa, Macedonia de Nord a fost deja eliminată. Cu câte 3 puncte, Ucraina și Austria au șanse uriașe să meargă în premieră în rundele finale. O pot face împreună, cu un egal pe Arena Națională. Ucraina ar termina pe locul 2 iar Austria pe 3, cu 4 puncte și golaveraj „0”. Cota unui X în acest meci a ajuns la 2.00, una extrem de mică pentru un egal!

Cehia – Anglia (grupa D). Cu câte 4 puncte, Cehia și Anglia își păstrează primele două locuri din grupă cu o remiză. Rezultatul i-ar mulțumi și pe englezi, chiar dacă ar termina pe 2. Ar scăpa astfel de o „optime” cu locul 2 din „grupa morții”.

Pariurile din timpul SuperEURO dau o SuperMașină pe zi!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. Primele mașini au plecat deja către câștigători, acum BMW-urile X2 își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

SuperNaționalele au cucerit Europeanul și Mondialul la scurtă distanță!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează