GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Guardiola vs. Tuchel e noua rivalitate din Premier League. Chelsea - Leicester, SuperMeciul decisiv pentru Ligă

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 14:00 / Actualizat marti, 18 mai 2021 14:00

Manchester City și Chelsea continuă pregătirea intensă pentru finala Ligii Campionilor, programată pe 29 mai, iar Pep Guardiola și Thomas Tuchel au ocazia, în meciurile din Premier League, să facă ultimele retușuri înaintea ultimului mare meci al acestui sezon european. În timp ce catalanul are deja titlul în buzunar, neamțul trebuie să asigure și un loc printre primele patru, pentru a fi sigur că joacă și anul viitor în cea mai importantă competiție intercluburi. Fă-ți cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit și trăiește alături de noi finalul intens din Premier League 2020/2021!

Tuchel, un nou rival pentru Guardiola?

Capabil să atingă finala Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, după cea pierdută cu PSG în fața lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel a lăsat o impresie foarte, foarte bună din momentul venirii pe banca tehnică a celor de la Chelsea, iar Roman Abramovich i-a propus, deja, un contract pe încă trei ani. Neamțul are 17 victorii în 26 de meciuri, l-a învins pe Guardiola de două ori în cele două meciuri directe jucate în Anglia și se anunță, în viitor, drept un nou mare rival al lui Pep. În ciuda cifrelor foarte bune strânse de Tuchel, tot Guardiola, cu al său City stelar în această stagiune, stă mai bine la toate capitolele din ianuarie încoace: mai multe victorii, mai multe puncte, mai multe goluri marcate și mai multe puncte/meci obținute. Vezi Oferta Superbet pe etapa a 37-a din Premier League, cu Brighton - City și Chelsea - Leicester capetele de afiș de marți!

Chelsea - Leicester, decisiv pentru un loc de Ligă!

Pe final de campionat, puține mai sunt semnele de întrebare în Premier League. City e campioană, United și-a asigurat locul al doilea, Fulham, West Brom și Sheffield sunt retrogradate. Iar Leicester, Chelsea și Liverpool duc o luptă în trei pentru cele două locuri disponibile pentru grupele Ligii Campionilor sezonul viitor, în cazul în care albaștrii nu câștigă Cupa cu Urechi în finala cu City. Învingătoare în fața lui Tuchel în finala Cupei Angliei, Leicester are 66 de puncte, în timp ce Chelsea și Liverpool vin din spate cu 64, respectiv 63 de puncte. Un mic avantaj pentru Liverpool, care are meci cu Burnley, în timp ce Leicester și Chelsea vor sta față în față în meci direct, pe terenul celei de-a doua.

Hai și tu în SuperSocial!

Descarcă aplicația Superbet unde poți găsi cele mai inspirate pariuri ale săptămânii, în singura rețea socială a pariorilor români. Intră pe SuperSocial și vezi cele mai populare bilete sau ce pariază ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sau cei mai buni jurnaliști sportivi din România! Urmărește pariurile lor și, dacă ai încredere în ele, joacă-le și tu cu o simplă apăsare a butonului „adaugă pe bilet”! Iar dacă vrei mai multe informații, fiecare meci are propria pagină de Chat, unde poți analiza și comenta evenimentul cu alți împătimiți ai sportului!

Florin Răducioiu dă verdictul! Vezi ce spune maestrul despre sezonul actual din Serie A!

5 titluri au fost deja câștigate de români! Crețu îl poate aduce pe al șaselea din Slovenia

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează