GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Încheiem faza grupelor cu o finală europeană! Urmărește SuperMeciul zilei: Portugalia-Franța!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 15:30 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 15:30

Avem parte de meciuri formidabile în actualul sezon SuperEuro! În urmă cu mai bine de 4 ani, Franța-Portugalia era cea mai așteptată finală a momentului, iar acum ne bucurăm de un meci de mare anvergură încă din faza grupelor. Cu asemenea surprize, ne așteptăm la ce e mai bun pentru optimi, sferturi și semifinale, iar suporterii și-au pregătit biletele pentru un final de grupe grandios. Spectacolul de azi va fi incendiar, mai ales că miza celor 3 puncte, dar și orgoliile create după ultima finală câștigată de Portugalia vor pune presiune pe jucătorii ambelor formații. Meciurile bune merită pariuri pe măsură, însă hai să ne amintim de marile finale rejucate la turneul european și ce rezultate neașteptate au avut acestea. Istoria se repetă, iar câștigurile ne pândesc la fiecare meci important. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și susține-ți favorita cu un SuperPariu!

Portugalia caută un final de grupe glorios!

Privind dintr-o perspectivă ceva mai artistică, să joci ultimul meci din faza grupelor poate fi o mare onoare pentru cele două campioane. Toată atenția suporterilor se va îndrepta către cel mai așteptat meci al zilei, Portugalia-Franța. Mai ales că finala din 2016 ne-a ținut cu sufletul la gură până la fluierul final, iar adrenalina și emoțiile vor fi cei mai buni companioni și în SuperMeciul de azi. Ultima întâlnire a celor două selecționate s-a finalizat cu victoria Portugaliei și cu câștigarea primului trofeu european din istoria echipei lusitane. A fost un meci de vis pentru fanii portughezi, iar golul de aur marcat de Eder în minutul 109 al prelungirilor a încins și mai tare spiritele pe Stade de France. Știm de ce sunt capabile ambele echipe, iar duelul CR7 vs Mbappe reprezintă atât un duel al generațiilor, cât și al celor mai apreciați jucători ai momentului. Pariurile și cotele sunt ca pe jar, aruncă o privire peste oferta de pariuri și pune un SuperBilet pe favorita ta!

Dubla campioană a simțit furia lui Gli Azzurri!

Generația lui Fernando Torres, Pique, Xavi și Iniesta va rămâne veșnic în istorie drept cea mai bună selecționată a Spaniei. Țara Râurilor s-a bucurat o lungă perioadă de timp de gloria titulaturii de campioană, mai ales după SuperPerformanțele din 2008 și 2012. Cu toate acestea, timpul nu iartă pe nimeni, iar spaniolii sunt dovada vie că succesul poate fi doar o chestie de moment. În finala turneului european din 2012, Spania a dat de pământ cu echipa Italiei, finalizând meciul cu un avantaj de 4 goluri (4-0 final), iar vicecampioana a plecat atunci presată de una dintre cele mai dezastruoase înfrângeri din istoria echipei. Din fericire, 4 ani mai târziu s-au răzbunat pentru înfrângerea dureroasă din 2012, Italia a revenit cu forțe proaspete la campionatul din Franța și a învins-o pe noua selecționată a Spaniei cu 2-0. Răzbunarea a fost dulce pentru formația italiană, iar golurile lui Chiellini și Graziano Pelle au spălat rușinea înfrângerii din 2012. La un astfel de moment putem asista și în această seară. Ce spui? Are vreo șansă Franța să câștige în fața portughezilor?

Francezii „le-au suflat” victoria vecinilor italieni!

Și de această dată, Italia a rămas echipa înfrântă în marea finală, datoare să-și recapete moralul printr-o victorie în sezoanele viitoare. Finala campionatului din 2000 le-a avut ca invitate pe selecționatele Franței și a Italiei. Două echipe puternice care plecau cu aceeași șansă în câștigarea marelui trofeu. Totul începuse bine pentru Gli Azzurri, mai ales că Delvecchio a spart gheața cu un SuperGol în minutul 55. Partida era pe terminate, iar avantajul era de partea italienilor. Norocul n-a fost de partea lor nici în seara aceea, golurile marcate de Wiltord (94’) și Trezeguet (103’) i-au răpit bucuria selecționatei lui Trapattoni, pierzând șansa de a obține al doilea trofeu european din istoria echipei. Greu de trecut peste o astfel de înfrângere, însă la campionatul din 2008 cele două echipe s-au reîntâlnit în grupe, iar golurile  magicienilor Andrea Pirlo și De Rossi i-au oferit Italiei răzbunarea de care avea nevoie. La un astfel de moment putem asista și în această seară, descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social!

Autor: Silviu Elisei

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

Goluri puține în etapa 3? Numărul meciurilor de „under” s-a dublat în ultima etapă din 2016!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează