GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ingrijeste-ți sănătatea orală cu Dentaline Clinic Bucuresti și bucură-te de un zambet alb și strălucitor !

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 16:56

O sănătate orală excelentă reprezintă absența afecțiunilor dentare și a durerii faciale cronice, a inflamațiilor orale, defectelor congenitale, afecțiunilor gingivale, cariilor dentare și pierderii dinților și a altor boli care afectează gura și cavitatea orală.

De ce trebuie să ne îngrijim de sănătatea noastră orală? Deoarece afecțiunile orale:

  • Reprezintă o problemă majoră de sănătate publică, având un cost social și economic considerabil;
  • Precum cariile dentare, boala periodontală, pierderea dinților, leziunile mucoasei orale sau traumatismele orodentale au un impact major asupra indivizilor și societății în termeni economici și de reducere a calității vieții ;
  • Neglijate și netratate la timp, pot fi punctul de plecare a unor probleme grave de sănătate a organismului.

Mai mult decât atât, dacă ne îngrijim de sănătatea orală așa cum trebuie, nu doar că ne menținem și sănătatea fizică la nivel optim, dar ne putem bucura și de un zâmbet perfect, demn de admirat. Și sunt mult mai multe avantaje de care ne putem bucura, dacă ne îngrijim de sănătatea orală.

Dacă doriți să vă bucurați de un zâmbet ideal, atunci specialiștii Dentaline Clinic (pe care îi găsiți accesând următorul link: https://www.dentaline-clinic.ro) vă stau la dispoziție cu cele mai actuale și utile informații, pentru a vă ajuta să obțineți rezultate impecabile și la voi acasă:

  • Periajul dinților trebuie efectuat de două ori pe zi, cu o pasta de dinți fluorurată, recomandată de medicul dentist, pentru a îndeparta placa bacteriană, acea peliculă aderentă ce se formează pe dinți, cauza principală a cariilor dentare;
  • Folosirea zilnică a aței dentare poate împiedica formarea tartrului. Dacă, totuși, se formează tartrul, acesta poate fi curățat numai prin periaj profesional, efectuat într-un cabinet de specialitate, de către medicul competent;
  • O dietă echilibrată, cu un conținut scăzut de zaharuri și amidon, reduce riscul de producere a acizilor care determină formarea cariilor;
  • Utilizați produse de igienă dentară cu fluor, inclusiv pasta de dinți și apa de gură.

Fluorul este una dintre cele mai bune metode pentru a reduce apariția cariilor. Este un mineral natural, care, printr-o reacție cu smalțul dinților, îi face mai rezistenți. 

Este bine sa îi învățați și pe copii obiceiurile care țin de îngrijirea sănătății orale, astfel încât aceștia să nu întâmpine probleme mai serioase pe parcurs. Obiceiurile acestea trebuie învățate de la o vârstă foarte fragedă, astfel încât să devină o rutină obișnuită, la vârsta adolescenței și chiar și la maturitate.

Ce servicii vă pune la dispoziție Dentaline Clinic?

Clinica stomatologică Dentaline este despre oameni, de la echipa medicală care se pregătșste continuu cu responsabilitate și pasiune pentru profesie, până la dotările și tehnologiile digitale ultramoderne din cele 3 cabinete cu design minimalist și relaxant, în care pacienții își îndeplinesc un vis, acela de a îndrăzni să zâmbească din nou. Dentaline Clinic vă pune la dispoziție: implanturi dentare, estetică dentară, tratamente de canal radicular, terapie a cariilor dentare, aparate dentare, chirurgie orală, profilaxie, parodontologie, stomatologie pentru copii.

Dentaline vă oferă servicii complete de stomatologie, la prețuri accesibile, astfel încât să puteți să vă bucurați de o experiență plăcută și completă. Tehnologiile digitale inteligente de ultimă generație, în care au investit, le permit, cu adevărat, să ofere fiecărui pacient tratamente personalizate, cu rezultate predictibile.

De asemenea, sănătatea orală contribuie atât la starea generală de sănătate a organismului, cât și la menținerea unui echilibru emoțional. O igienă orală precară poate cauza carii dentare, afecțiuni gingivale și a fost, asociată cu apariția bolilor de inimă, a cancerului și a diabetului. De aceea, pentru a evita toate aceste afecțiuni grave, trebuie să adoptăm un stil de viață sănătos și o rutină de îngrijire orală de la care să nu ne abatem, niciodată.

Cariile și afecțiunile gingivale sunt foarte frecvente:

  • între 60 si 90% dintre școlari au cel puțin o carie dentară;
  • aproape 100% dintre adulți au cel puțin o carie dentară;
  • între 15 și 20% dintre adulții cu vârsta cuprinsă între 35 și 44 de ani suferă de afecțiuni severe ale gingiilor;
  • aproximativ 30% dintre persoanele din întreaga lume cu vârste cuprinse între 65 și 74 de ani nu mai au dinți naturali.

Din fericire, soluția pentru toate aceste probleme ne sunt la îndemână și le putem pune în aplicare zilnic, deoarece nu durează mai mult de 10 minute să completăm o rutină de îngrijire, cu tot ceea ce presupune aceasta.

Obiceiurile nesănătoase pot și ele să ne afecteze aspectul și integritatea dinților, de aceea, este recomandat să evităm fumatul, consumul excesiv de zahăr, băuturi acidulate sau alte alimente aferente. De asemenea, periajul corect este esential. 

Nu în ultimul rând, nu uitați de vizitele regulate la medicul stomatolog, de două ori pe an. În aceste vizite se pot constata anumite probleme, în faza lor incipientă, ceea ce înseamnă că și tratarea acestora se poate face mult mai simplu și mai rapid.

Dentaline Clinic este clinica stomatologică ce vă întâmpină cu un cadru modern și dotat cu tehnologie de ultimă oră și cu o echipă de medici tineri și entuziaști, cu experiență în domeniu, gata să vă ajute în orice problemă ați avea, legată de sănătatea voastră orală și vă oferă întotdeauna cele mai bune sfaturi și recomandări, pentru menținerea acesteia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează