GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Istoria se scrie în fiecare zi! Dăm startul etapei cu SuperDerby-ul Londrei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 13:21 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 13:22

Englezii au inventat fotbalul, tot ei l-au și modernizat, acesta fiind și motivul pentru care marile cluburi din Anglia ajung mereu în topul clasamentelor, iar spectacolul începe încă din primul minut al fiecărei partide. Ei bine, astăzi avem ceva special, un derby istoric care a început în urmă cu 114 ani, o rivalitate născută în frumoasa capitală a Marii Britanii din pasiunea pentru sportul rege. Băieții antrenați de Thomas Tuchel îi vor înfrunta pe Tunari în primul meci al etapei, miza fiind importantă pentru ambele părți. Cu certitudine, vom avea parte de fotbal la cel mai înalt nivel, iar SuperPariurile din oferta Superbet sunt mereu la dispoziția ta pentru cele mai bune bileteÎnregistrează-te aici pe platforma Superbet și lasă-te purtat de magia cotelor!

The Blues sunt gata de revanșă!

Rivalitatea dintre Chelsea și Arsenal pare o leapșă interminabilă. Greu de stabilit cine deține supremația, deși albaștrii londonezi stau mai bine atât ca formă, cât și în clasament. După ce The Blues i-au spulberat pe Tunari în 2019 în meciurile din Europa League și campionat, Tunarii și-au luat revanșa în totalitate în ultimele directe. În finala FA Cup din 2020, Arsenal s-a impus cu 2-1 pe Wembley, urmând ca în campionat să mai dea o dată lovitura cu 3-1 pe teren propriu. Din luna decembrie până acum lucrurile s-au schimbat drastic, Tuchel a pus bazele unei noi echipe și e gata să câștige fiecare meci. Pe lângă miza orgoliilor, cele 3 puncte pot fi vitale pentru ambele echipe. Chelsea poate urca pe locul 3, peste Vulpile de la Leicester, iar Tunarii mai pot spera pentru locul 7 și calificarea în Conference League. Presiunea aduce SuperRezultate în lumea fotbalului. Vezi aici oferta de pariuri și profită de această ocazie cu un bilet pe măsură. 

Începe meciul 168!

Chiar așa! În urmă cu 114 ani se auzea fluierul primei partide jucate între The Blues și Arsenal. Fanii londonezi erau în delir, peste 65.000 de suporteri s-au strâns pentru a asista la acel meci istoric. Astăzi, din păcate, fanii nu mai pot fi prezenți în număr atât de mare, însă spectacolul și pasiunea pentru fotbal au rămas, iar meciul cu numărul 168 din Premier League va începe cu susținerea tuturor de acasă. La capitolul victoriilor în campionat, Tunarii sunt superiori cu 64 de victorii. Nici formația de pe Stamford Bridge n-a stat cu garda jos în toți acești ani, motiv pentru care Chelsea a câștigat de 53 de ori acest derby în Premier League. Cele 50 de remize spun povești interminabile despre această rivalitate, însă cu toții suntem pregătiți să mai bifăm un succes în cartea acestei povești din fotbalul englez. Rămâne de văzut în favoarea cui se va termina meciul. Crezi că vor reuși The Blues să reducă din diferență? 

Pariuri pentru pasionați!

Istoria fotbalului ne captează întotdeauna atenția, însă hai să aruncăm o privire și peste SuperOportunitățile de pariere. Fiind un derby apreciat de milioane de suporteri, posibilitățile de câștig sunt la tot pasul. Statisticile diferă întotdeauna, însă la capitolul goluri, cele două formații au excelat meci de meci. În ultimele 5 întâlniri, ambele echipe au marcat cel puțin un gol, fapt care te-ar putea duce către un GG pentru biletul tău. La fel de bine, dacă vrei să joci la intensitate maximă. S-au marcat peste 3 goluri în ultimele 5 dueluri și ținând cont de situația celor de la The Blues, ne așteptăm de la goluri formidabile din partea lui Havertz, Pulisic sau Mount. Ai pariuri la discreție pentru favorita ta! Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe Super Social!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează