GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Jackpot-ul Extraglobal Fortuna GOLD Lucky Six a strălucit la Balș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 18:35

Jackpot-ul Extraglobal Fortuna GOLD s-a câștigat de această dată în Balș, județul Olt.

Alexandru V. a jucat Lucky Six în agenția Fortuna de pe strada Nicolae Bălcescu și a fost răsplătit consistent cu un Jackpot Extraglobal Fortuna Gold.

Olteanul de 35 de ani s-a bucurat de primirea celor 42.097 lei și și-a făcut rapid un plan. Își propune să plece într-o vacanță în Turcia împreună cu soția și fiica sa.

img 20190123 wa0003

Jucătorul Fortuna din Balș e pentru a doua oară norocos. În decembrie anul trecut a mai câștigat un Jackpot Lucky Six la Fortuna, în valoare de 300 de lei, astfel că "Perseverenţa este cheia succesului" pare a fi citatul favorit al celui mai nou câștigător al unui Jackpot Fortunala Lucky Six.

Lucky Six e unul dintre cele mai populare jocuri, la care, la un interval de 5 minute, poți câștiga până la 300.000 de lei cu o miză minimă de 2 lei. Dar pasiunea pentru jocuri și pentru numere îți poate fi răsplătită de numeroasele Jackpot-uri din agențiile Fortuna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează