GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Le Classique 100! Derby aniversar într-o perioadă de coșmar pentru Marseille

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 16:41 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 17:06

Clasicul Franței se joacă duminică, de la 22:00, pe Stade Velodrome. Marseille – PSG din returul acestui campionat este departe de miza pozitivă a derby-urilor anterioare, mai aproape fiind de o partidă în care succesul e vital pentru a da startul unei reveniri.

Marseille, o singură victorie în 10 meciuri

OM are unul dintre cele mai slabe sezoane ale ultimilor ani. Dacă în toamnă parcursul prost din Liga Campionilor era făcut uitat de rezultatele bune din Ligue 1, iarna marseilleză iese în evidență doar prin rezultatele dezamăgitoare. Echipa antrenată până în această săptămână de Andre Villas-Boas are câștigat doar un meci din ultimele 10, a pierdut complet contactul cu locurile fruntașe din Ligue 1 (e la 18 puncte în spatele liderului Lille, însă are și două restanțe) și a fost învinsă de PSG acum două săptămâni în Supercupa Franței. Fanii și-au pierdut cumpătul și au intrat peste jucători în cantonament, Villas-Boas a demisionat, iar atmosfera din jurul echipei e una mai negativă ca oricând.

PSG e doar pe locul 3

După autoritatea cu care a dominat Franța în ultimii ani, chiar și câteva etape în care nu se află pe primul loc sunt suficiente pentru a declara rezultatele parizienilor sub așteptări. Starurile lui PSG au avut parte de un șoc în ultima deplasare, pe terenul lui Lorient – aflată pe locurile retrogradabile. Echipa care luptă pentru supraviețuire a reușit să întoarcă meciul de la 1-2 și să câștige în prelungiri, producând una dintre marile surprize ale sezonului. Iar acel rezultat nu a venit de nicăieri. În precedentele deplasări, PSG câștigase cu greu la Angers și remizase la Lille și St Etienne. Lille ocupă prima poziție în Ligue 1, cu Lyon pe a doua și PSG doar pe a treia.

Le Classique: partidele recente, acontate de PSG

Ultimele derby-uri ale Franței au avut un nivel ridicat de tensiune, multe cartonașe și, de obicei, s-au încheiat cu victoria lui PSG. Neymar și compania au ieșit învingători de 7 ori din cele mai recente 10 „clasice”, singurul eșec fiind cel din tur: 1-0 pentru Marseille pe Parc des Princes, cu un gol al lui Thauvin în minutul 31. Acea partidă s-a transformat într-un război în prelungiri, arbitrul eliminând 5 jucători, după ce în prealabil arătase 12 cartonașe galbene. Neymar a ieșit în evidență și prin cartonașe, nu doar prin goluri, fiind trimis la cabine și în precedentul derby pe care PSG nu a reușit să-l câștige.

Vezi ce pariază românii pe Ligue 1 în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

Cine oprește dominația Angliei în Six Nations?

Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close