GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Leicester - Manchester United: Bătaie mare pentru un loc în semifinalele Cupei Angliei! Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 10:32 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 10:32

Leicester - Manchester United se joacă azi, de la 19:00, în sferturile de finală ale Cupei Angliei. Confruntarea va avea loc pe terenul lui Leicester, acolo United n-a reușit să se impună la ultima deplasare.

Leicester - Man. United este capul de afiș al sferturilor din Cupa Angliei. Gazdele vin după două succese la rând în Premier League (2-1 cu Brighton și 5-0 cu Sheffield), în timp ce trupa lui Solskjaer se prezintă pe King Power Stadium după ce a obținut calificarea în sferturile UEFA Europa League, 2-1, la general, cu AC Milan. Chiar dacă e departe de rivala City, în campionat, United traversează unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani și e aproape sigură de un loc de Liga Campionilor.

Ultima confruntare directă disputată cu Leicester gazdă s-a terminat la egalitate, scor 2-2, dar „diavolii” din Manchester stau mult mai bine la raportul ultimelor cinci întâlniri cu Leicester: 4 victorii pentru United și o remiză! Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre Leicester și Manchester United, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

Înaintea duelului direct, Leicester a eliminat-o pe Brighton, scor 1-0, în timp ce Manchester United a ajuns în sferturi după ce a trecut de West Ham, scor 1-0, în urma reprizelor de prelungiri.

  • Manchester United are 14 meciuri (în toate competițiile) fără înfrângere;
  • În ultimele șapte partide, Manchester United a primit un singur gol (1-1 cu AC Milan);
  • Manchester United are 13 meciuri la rând fără înfrângere în jocurile disputate în deplasare;
  • Leicester a fost eliminată în „16”-imile Europa League de Slavia Praga;
  • „Vulpile”au trei meciuri la rând fără înfrângere;
  • Leicester a învins-o ultima dată pe Manchester United în 2014, scor 5-3, pe teren propriu.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul Leicester – Manchester United vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează