Suporterii care vor merge azi la Arena Naţională vor primi GRATUIT la stadion ediţia specială a Gazetei Sporturilor, dedicată unui supermeci: Steaua - Chelsea.

Descoperă toate detaliile despre partida pe care o aşteaptă milioane de fani roş-albaştri. Cei care se vor afla diseară pe Arena Naţională vor avea privilegiul de a urmări nonstop, spre deosebire de un telespectator, cele mai atractive ţinte ale meciului. Aşa că GSP prezintă ghidul acestor ţinte pe care nici un spectator nu are voie să le rateze.

Nu rata ediţia specială a Gazetei Sporturilor, dedicată supermeciului Steaua - Chelsea! Distribuită GRATUIT azi, la Arena Naţională.

Start campaniei ”Pentru tine doar o monedă, pentru ei un viitor”
La meciul Steaua - Chelsea se dă şi startul unei noi campanii de strîngere de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu. Pentru că monezile oricum îţi sînt oprite la intrarea pe stadion, acum ai varianta de a le dona. Înainte să intri pe Arena Naţională şi să te bucuri de spectacol, donează monezile tale pentru Fundaţia Mihai Neşu la intrarea dinspre Maior Coravu, exact în faţa sectoarelor VIP! Detalii despre campanie, AICI!Ordinul dat de Nicolae Ceaușescu la cutremurul din 4 martie 1977. S-a întâmplat după ce a parcurs pe jos mai multe bulevarde
Libertatea