GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nagelsmann își înfruntă “creația”. Vezi istoricul antrenorilor lui Bayern contra fostelor echipe

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 14:53 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 14:54

RB Leipzig - Bayern Munchen, derby-ul etapei a patra din Bundesliga, se joacă sâmbătă, de la 19:30, live pe Superbet, și reprezintă revederea lui Julian Nagelsmann cu echipa pe care a dus-o pe cele mai înalte culmi ale fotbalului german. Dacă bavarezii au pornit perfect, cu trei victorii din trei meciuri și golaveraj 9-3, Leipzig are un singur succes în primele trei etape, plecarea lui Nagelsmann la campioana Germaniei resimțindu-se din plin!

Nagelsmann își înfruntă "creația"

La doar 34 de ani, Julian Nagelsmann e considerat de toți specialiștii viitorul antrenoratului modern, iar Bayern Munchen nu a stat pe gânduri și i-a oferit devreme o primă șansă a unei cariere care a evoluat perfect: de la juniorii lui Hoffenheim la echipa mare, apoi doi ani la RB Leipzig și marea provocare numită Bayern Munchen. Un progres logic, așteptat de mulți, de-a lungul căruia Nagelsmann a arătat că se poate descurca atât cu o echipă mică precum Hoffenheim, cât și cu una cu pretenții, așa cum era RB Leipzig în 2019. De altfel, lucrurile foarte bune arătate de tânărul tehnician în cele 95 de meciuri conduse ca antrenor al lui Leipzig au cântărit decisiv în decizia șefilor lui Bayern de a-l desemna înlocuitorul lui Hansi Flick.

Kovac s-a distrat cu fosta echipă, Guardiola și Ancelotti au dat greș

Înaintea lui Nagelsmann, ultimul antrenor "cules" de Bayern de la o rivală din Bundesliga a fost croatul Niko Kovac, cel care a venit în Bavaria după un parcurs impresionant la Eintracht Frankfurt. S-a revăzut rapid cu fosta echipă, pe 12 august 2019, iar meciul a fost o demonstrație de forță: 5-0 pentru Bayern în Supercupa Germaniei. Totuși, fantomele trecutului l-au urmărit pe Kovac, iar demiterea sa de pe banca lui Bayern s-a produs după un 1-5 tot cu Frankfurt, pe 2 noiembrie 2019!

Dacă nemții Felix Magath (2004) și Ottmar Hitzfeld (1998) au ieșit neînvinși din meciurile cu fostele echipe (Stuttgart, respectiv Borussia Dortmund), legendarii Pep Guardiola și Carlo Ancelotti nu au avut aceeași șansă. Catalanul a fost învins fără drept de apel de Barcelona, scor 3-0, în Liga Campionilor, în timp ce, la doi ani distanță, Don Carlo a primit același tratament din partea lui Real Madrid: 1-2 pe teren propriu! Sâmbătă, de la 19:30, e rândul lui Nagelsmann să demonstreze că știe toate secretele fostei echipe.

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Zverev și Medvedev stau între Djokovic și istorie! Vezi ce propune săptămâna a doua de la US Open

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează