GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pandev se retrage din națională cu un SuperMeci! Macedonia de Nord – Țările de Jos mai contează doar pentru palmares

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 15:52 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 16:16

Debutanți vs. coloși în meciurile zilei de la SuperEURO. Finlanda visează la o calificare după meciul cu Belgia, iar la Amsterdam se joacă Macedonia de Nord – Țările de Jos.

Chiar dacă nu are niciun punct, Macedonia poate fi considerată o surpriză plăcută

Nord-macedonenii s-au calificat în premieră la un turneu final, fiind marii beneficiari ai formatului de calificare cu Nations League. Erau considerați o victimă sigură înaintea turneului, chiar dacă reușiseră în martie să învingă Germania la ea acasă. Clasamentul grupei C confirmă așteptările: naționala din fostul spațiu iugoslav este deja eliminată și va termina grupa pe ultimul loc indiferent de ce va face astăzi. Totuși, prestația de la acest turneu nu a fost una de echipă mică. Macedonia a jucat un fotbal deschis și a pus probleme Austriei și Ucrainei.

Macedonia de Nord – Țările de Jos (pe scurt Macedonia – Olanda) nu va produce schimbări în clasament, dar există ingredientele unui nou meci frumos. „Portocala mecanică” va termina pe primul loc și poate trata jocul ca pe unul de pregătire înaintea optimilor. Macedonia vrea să părăsească turneul cu capul sus, mai ales că va fi și meciul de adio al lui Goran Pandev. Căpitanul, legenda, liderul naționalei. A debutat în 2001, a strâns 121 de partide internaționale, 68 în care a fost căpitan, și a marcat de 38 de ori. Atacantul lui Genoa va împlini 38 de ani luna viitoare și a confirmat deja că împotriva Olandei va fi ultima lui apariție în tricoul macedonean.

Marchează Pandev cu Olanda? Cotă 5.00 pe Superbet pentru gol în meciul de retragere!

Egal pe Arena Națională? Ucraina și Austria, la un punct de optimi

Rezultatele primelor două etape fac meciul de la București să fie unul în care ambele naționale câștigă cu un egal. Ucraina și Austria au câte 3 puncte și 0 la golaveraj. Formatul turneului dă șanse uriașe la calificare formațiilor care termină pe locul 3 grupa și nu au golaveraj negativ. Remiza are 2.00 pe Superbet, în timp ce victoria Ucrainei e cotată la 3.55 și a Austriei la 4.00!

Pariurile din timpul SuperEURO dau o SuperMașină pe zi!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. Primele mașini au plecat deja către câștigători, acum BMW-urile X2 își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

SuperNaționalele au cucerit Europeanul și Mondialul la scurtă distanță!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează