GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Premier League scoate vedetele la înaintare! Tottenham-Liverpool e SuperDerby-ul etapei!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 15:46 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 15:46

Weekend-ul se apropie, iar emoțiile și câștigurile se adună la fiecare SuperDerby. Astăzi a venit rândul celui mai bogat campionat al lumii să ne încânte cu spectacolul său, iar în main event-ul etapei avem parte de un SuperMeci între Spurs și formația Cormoranilor din Liverpool. Cotele sunt uriașe, posibilitățile de câștig la fel, iar atacanții se simt mai pregătiți ca niciodată să înscrie. Ce mai aștepți? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Liverpool are un titlu de apărat!

În același timp, formația antrenată de Mourinho se luptă pentru un loc fruntaș și o calificare în competițiile europene. Sezonul trecut, Liverpool era pe val și câștiga titlul cu ușurință, iar Tottenham prindea Europa de pe ultimul loc al calificărilor. În prezent, cele două formații se luptă să le detroneze pe rivalele din Manchester, iar un prim pas pentru a-și atinge scopul ar fi să obțină cele 3 puncte ale etapei. Mult a fost, puțin a mai rămas, timpul se scurge, meciurile trec, iar punctele se adună. Tu cine crezi că va ieși cu fruntea sus din SuperDuelul etapei? Vezi aici oferta Superbet și pune un bilet pe favorita ta din acest meci!

Liverpool pleacă cu prima șansă!

Nu vorbim de nicio favorizare, Liverpool și-a câștigat meritul de a fi declarată favorită în urma ultimelor dueluri cu echipa londoneză. Tottenham a câștigat ultima dată în fața rivalilor Cormorani în 2017, iar de atunci, Liverpool a dominat la fiecare întâlnire. Destul de greu de crezut că rezultatul va sta altfel de această dată, însă Jose Mourinho e un antrenor spectaculos, iar când vine vorba de surprize, el e asul în domeniu. Cu o medie de cam 2 goluri per întâlnire, Liverpool a ieșit întotdeauna victorioasă. Bineînțeles, asta nu e o regulă, dacă simți că se va înscrie mai mult de această dată, fă-ți curaj și pariază pe numărul de goluri marcate!

Atacanții au mereu ultimul cuvânt!

Cum să nu vorbim de goluri când avem parte de asemenea atacanți? Tripleta de aur Salah-Mane-Firmino e gata să intre pe frontul de pe Tottenham Stadium, iar Son-Kane și Lucas Moura scot tunurile pentru a-și apăra onoarea și orgoliul echipei. În prezent, Salah e golgheter în acest sezon Premier League cu 13 goluri, iar tancul Harry Kane și fulgerul coreean Heung-min Son s-au plasat pe podium cu câte 12 reușite. Pe lângă cele trei puncte în clasament, există și o miză a orgoliilor pentru jucătorii ofensivi. Fie ca cel mai bun să câștige! Rămâne de văzut dacă Salah va rămâne primul în clasament sau dacă va fi detronat de rivalii de la Spurs. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne cele mai bune bilete ale tale pe SuperSocial!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Fotbalul e tot mai popular în Australia, iar pariorii simt asta! Diminețile încep cu A-League și cu vedetele aduse din Europa

Antrenorii români au Europa la picioare! Află cine sunt aceștia!

200.000 lei premii în concursul SuperProno! Începând cu Liverpool-Man United, premiile se dublează! Plasează gratuit pronosticurile tale!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează