GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

PSG-Bayern! SuperPariuri de la 1.40 la cota 80 și SuperIstoria care așteaptă să fie trăită de tine!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 18:02 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 18:02

Regele Soare e Fotbalul la Paris! Capitala Franței propune un duel planetar diseară între PSG și Bayern Munchen, un meci în care se pleacă de la 3-2 la general, după victoria bombă din tur. O victorie care o aduce pe campioana Franței în fața unei examen al maturității cu campioana Europei și a Germaniei. O confruntare în care pasionații de pariuri își propun să prindă SuperBilete! Fă-ți cont online la Superbet și joacă pe marile meciuri!

Echipele probabile în posibilul șoc al Sferturilor!

În războiul stelelor de diseară va lipsi Lewandowski, în continuare accidentat, motiv pentru care fanii PSG au speranțe mari că formația lor poate continua cursa către un trofeu la care fotbalul francez visează de 28 de ani. Echipele din Hexagon au câștigat o singură dată cea mai valoroasă cupă a echipelor de club, în 1993, prin Olympique Marseille, Reims, Monaco și PSG au jucat finale, dar au pierdut de fiecare dată, în istoria acestei onorante competiții.

PSG: Navas - Florenzi, Danilo, Kimpembe, Diallo - Gueye, Paredes - Di Maria, Verratti, Neymar - Mbappe. 

Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, L. Hernandez, Davies - Kimmich, Alaba - Sane, Muller, Coman - Choupo-Moting. 

Dau nemții ignore statisticii?

Nemții au pierdut în fiecare deplasare pe Parc des Princes, un stadion care îi dă frisoane lui Bayern Munchen. Pare ușor incredibil că bavarezii ar putea ajunge la 5 deplasări în care să fie învinși pe acest stadion. Dar statistica mai spune și că PSG nu a pierdut deloc acasă în fața unei echipe din Bundesliga! Azi, își permite inclusiv să piardă la un gol, dar să nu primească mai mult de două goluri.

Numai 3 din ultimele 50 de echipe care au pierdut în tur acasă, în fazele eliminatorii din Champions League, au reușit să întoarcă rezultatul în retur în deplasare și să acceadă în faza următoare. Manchester United, în urmă cu 2 sezoane, chiar împotriva PSG-ului, după 1-2 pe Old Trafford, Diavolii Roșii s-au impus cu 3-1 pe Parc de Princes, Ajax, care a eliminat-o pe Real Madrid, după 1-2 pe Cruyff Arena și mai apoi 4-1 pe Santiago Bernabeu și Tottenham Hotspur, după 0-1 acasă și 2-1 la Amsterdam, pe terenul lui Ajax.

Doar Realul și-a apărat trofeul în era Champions League!

În Liga Campionilor e foarte greu să-ți aperi trofeul. Numai Real Madrid a reușit-o, în 2017, în plin sprint în care a legat 3 trofee consecutive câștigate. Los Blancos dețin și recordul celei mai lungi serii de victorii în C1, în chiar primele 5 ediții, toate câștigate de ei, în vremea în care competiția se numea Cupa Campionilor Europeni.

Va fi așadar foarte greu pentru Bayern să poată să egaleze Realul în ceea ce privește apărarea trofeului în Champions League. Vorbim aici despre competiția care a dus fotbalul la nivel de echipă de club într-o dimensiune niciodată cunoscută înainte de 1992-1993, sezonul în care s-a născut Liga Campionilor. Constanța în ceea ce privește performanța de înalt nivel este foarte greu de atins, până și de către echipele uriașe.

Totuși, Bayern are în ADN (a se citi de fapt, palmares) capacitatea de a nu ceda supremația în întrecerea campioanelor, respectiv celor mai valoroase echipe. Bavarezii au reușit o serie de 3 finale consecutive câștigate, în edițiile 1972, 1973, 1974.

Pep sau Haaland în Semifinale!

Învingătoarea din duelul PSG-Bayern va întâlni în semifinale pe învingătoarea din duelul Borussia Dortmund - Manchester City (1-2 în tur). Așadar, fie vom avea un Der Klassiker, fie un duel Guardiola - Flick, fie un duel Guardiola - Pochettino, sau, împerecherea bombă ar fi PSG - Dortmund, Mbappe vs Haaland, una… posibilă, dacă viitorii “Messi & Ronaldo” vor fi decisivi și își vor duce echipele în penultimul act.

SuperPariuri de la 1.40 până la cota 80!

91 de opțiuni posibile! Pariurile care combină golurile, cartonașele, marcatorii, soliștii alături de alte piețe din oferta standard, plus alte evenimente din meci. Spre exemplu, la cota 80 ai pariul victorie PSG fără gol primit și PSG are cele mai multe cornere. La cota 80 ai SuperPariul Coman și Draxler marchează oricând! Dar ai și un SuperPariu ce pare la categoria siguranță: cota 16.00 pentru victorie Bayern, peste 1.5 goluri Thomas Muller și ambele echipe marchează (GG). Vezi oferta de SuperPariuri și plasează bilete suplimentare, pentru a prinde o serie verde cât mai mare!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Dacă abia acum îți deschizi cont online pe site-ul sau aplicația Superbet, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri!

Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă Superbet a luat toate măsurile de prevenție și protecție împotriva COVID-19 pentru clienți și angajați. În agenție beneficiezi și de Pariul Șansă!

Acum, SuperBonusul se acordă și online și a crescut la +150%

Și pentru că Superbet își ascultă jucătorii, SuperBonusul din agenții a fost „transferat” și online și asta înseamnă că îți poți crește câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe bilete, fie că pariezi în agenție, fie că pariezi online. Începi să primești SuperBonus de la fiecare al 6-lea meci adăugat pe bilet.

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciul la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul pe în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România!

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperBonusuri #SuperPariuri

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

9 echipe care joacă în campionatele altor țări! AS Monaco nu e singura campioană

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează