GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

S-a dat startul la SuperDerby-uri în cupă! Favoritele tale merită un pariu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 12:39 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 12:46

Marile campionate fac întotdeauna SuperSpectacol, însă cele mai prestigioase rămân tot meciurile din cupă, indiferent de țară sau competitoare. Plăcerea de a vedea derby-uri între echipe din toate ligile sau adrenalina creată de rezultatele surpriză ale micilor formații sunt neprețuite. Din acest motiv, suntem pasionați de fotbal și de pariuri și simțim nevoia să te motivăm și pe tine cu cele mai bune cote. Vezi care sunt marile derby-uri din cupele europene și pune un bilet pe favoritele tale! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și arată-ne biletele tale pe SuperSocial!

Prima provocare în FA Cup!

Meciurile bune vin toate odată în FA Cup. Mourinho, Guardiola și Brendan Rodgers sunt gata s-o detroneze pe rivala Arsenal de pe poziția de campioană. În ciuda evoluției slabe din campionat, Tunarii au surprins întotdeauna în cupă, acesta e și motivul pentru care sunt campioni în prezent și au cele mai multe trofee câștigate (14). E prea devreme să vorbim despre finală, până atunci avem multe meciuri de savurat și tot atâtea bilete de câștigat. Everton-Tottenham, Swansea-Manchester City și Leicester-Brighton sunt marile provocări de azi. În astfel de zile, orice pont e binevenit, iar sfatul meu e să fii cât mai atent la cotele de la pariurile pe goluri. Ce zici? Merită FA Cup biletul tău? Vezi aici oferta de pariuri pe meciurile din cupe și pariază pe favoritele tale!

Vive la France!

Valabil și pentru fotbalul francez, vrem să ne bucurăm de el cu fiecare ocazie, iar meciurile din Cupa Franței sunt cel mai bun prilej de a face asta. După finala jucată cu St. Etienne, PSG a devenit pentru a 13-a oară campioană sezonul trecut. Anul acesta așteptăm o nouă reușită, iar până atunci avem de savurat un SuperMeci între campioană și formația orașului Caen. Pentru a transforma biletul într-o SuperBombă, poți paria și pe reușita favoritelor tale din Grenoble-Monaco și Auxerre-Marseille. Marseille a jucat ultima finală în 2016, meci decisiv în care au fost învinși de rivala PSG. Dar să ne concentrăm mai mult pe prezent, cine știe ce surprize ne așteaptă? În orice caz, pariorii devotați au biletele pregătite pentru tripleta de lux din Cupa Franței. Tu ți-ai făcut calculele pentru meciurile de mâine?

Italia e mereu cireașa de pe tort!

Era imposibil să lipsească piesa de rezistență din puzzle-ul cupelor. Coppa Italia are aproape un secol de când ne încântă cu fotbal de calitate, iar azi avem parte de o semifinală de proporții, demnă de un SuperBilet. Gli Azzurri (Napoli) și Atalanta se vor duela pentru un loc în prestigioasa finală a Cupei Italiei. Campioana în prezent, Napoli are un trofeu de apărat, iar Atalanta surprinde la fiecare meci cu noi rezultate. Am putea asista și la un moment istoric, Atalanta n-a mai câștigat o finală din 1963, iar anul 2021 poate reprezenta un nou început pentru echipa din Bergamo. E adevărat, greul abia acum începe, acesta e și motivul pentru care avem bilete pregătite și poftă de câștig. Vrem cea mai bună campioană, iar aceea va fi cea pe care vor miza pariorii Superbet. Am dreptate?

Nicăieri nu-i ca acasă!

Foarte adevărat! Oricât de spectaculos ar fi fotbalul din marile competiții europene, sportul rege autohton are întotdeauna loc de cinste pe biletele noastre. Am crescut alături de echipele din primele ligi, iar Cupa României e prilejul perfect pentru a le susține și pentru a ne bucura de prestația lor din teren. În același timp, azi avem parte și de un Derby al Capitalei în cupă, un meci cu o puternică încărcătură emoțională pentru fanii din Ștefan cel Mare, dar și pentru cei ai roș-albaștrilor. E șansa cea mare a Câinilor să-și ia revanșa pentru înfrângerea din campionat (1-0) de săptămâna trecută și să reușească prima victorie în Cupă împotriva rivalei (4 victorii FCSB și 3 remize în directele din Cupă dintre FCSB și Dinamo). Bineînțeles, pe lângă mult așteptatul derby bucureștean, atenția trebuie concentrată și asupra celorlalte meciuri U Cluj-UTA Arad, Farul Constanța-Chindia Târgoviște. Pariurile te așteaptă! Tu ce mai aștepți? Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale câștigătoare de pe SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?

Cine oprește dominația Angliei în Six Nations?

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează