Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 10:52

Herbalife este partener principal al triathlonului de la Brașov, programat pe 19 iulie. Grație parteneriatului dintre Herbalife și Ciprian Bălănescu, multiplul campion național la duatlon, triathlon și aquatlon va oferi cititorilor GSP sfaturi de pregătire pentru competiție. Pe lîngă episodul de azi, în Gazetă vor mai fi alte două articole, publicate pe 13 iulie și 15 iulie.

Iată răspunsul lui Ciprian Bălănescu la întrebarea "Cum să te recuperezi după efort intens?"

"După fiecare antrenament este extrem de important să te refaci, ca să îţi poţi continua activitatea la parametri maximi.

STRETCHINGUL AJUTĂ MULT LA REFACERE și favorizează revenirea la normal a tonusului muscular, relaxând musculatura solicitată de efort.

De asemenea, poţi apela și la ALTE REMEDII: un somn bun și odihnitor, plimbări lungi în natură, masaj, saună etc.

Există însă și VARIANTA ÎN CARE TE POȚI REFACE RAPID. La mai puţin de un sfert de oră după antrenamentele de intensitate eu folosesc Rebuild Endurance de la Herbalife. Conţine un amestec de carbohidraţi și proteine care mă ajută mult la partea de refacere musculară.

Shake-urile pentru recuperare Herbalife24 Endurance și Herbalife24 Strength pot fi folositoare în acest moment, când apetitul este scăzut. Evită pe cât posibil consumul de băuturi carbogazoase, pâine albă și dulciuri în exces".

ANCA BUCUR VĂ AȘTEAPTĂ ÎN PIAȚA SFATULUI

Herbalife este Partener Global în Nutriție al Ancăi Bucur, dubla câștigătoare a concursului Miss Fitness Universe în 2011 și 2013. 
Iar Anca îi invită să facă mișcare pe toți cei ce vor fi prezenți pe 19 iulie în Piața Sfatului din Brașov, punctul de finiș al Herbalife
Brașov Triathlon și locul în care standul Herbalife va fi punctul principal de hidratare! Triatlonul este o competiție ce presupune parcurgerea în succesiune a trei probe: înot, ciclism și alergare.

anca bucur

TEAM HERBALIFE

Aproape 100 de angajati și membri Independenti Herbalife vor participa la triatlonul de la Brașov! Membrii Herbalife au fost tot timpul un model inspirațional pentru cei din jur și nici în acest caz nu se lasă mai prejos. Aproape 100 de membri Herbalife din toată țara vor forma Team Herbalife la triatlon.

team herbalife

Mai multe detalii despre sport și nutriție pe www.herbalife.ro , www.herbalife24.ro și www.facebook.com/herbalife . 

Mai multe detalii despre Brașov Triathlon pe www.brasovtriathlon.ro .

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’