GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super meciuri în La Liga și Serie A, singurele campionate din top 5 unde lupta pentru titlu continuă

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 16:42 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 16:42

Autor: Răzvan Zeldea

Avem parte de super meciuri în această vară. Pariorii și pasionații de fotbal se pot bucura de partide intense, pline de spectacol. Deși mai sunt doar câteva etape până la încheierea sezoanelor, lupta pentru titlu este extrem de strânsă în Spania și Italia. În La Liga, Real Madrid este pe primul loc, dar Barcelona nu are de gând să abandoneze așa ușor, în timp ce, în Serie A, Juventus păstrează diferența de patru puncte față de principala contracandidată, Lazio. Pariază la Superbet pe SuperCampioanele din La Liga și Serie A. Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. Deschide cont la Superbet.ro și încasează Bonusul de Bun Venit, care poate ajunge până la 1.200 Lei și 300 rotiri gratuite!

Real Madrid se poate distanța la patru puncte de marea rivală 

Real Madrid are o șansă uriașă. „Galacticii” au pus două puncte între ei și rivala Barcelona în fruntea clasamentului și mai depind doar de ei pentru a câștiga primul titlu din 2017 încoace. Albii au cinci victorii consecutive și sunt singura formație din Spania care a câștigat maximul de puncte de la reluarea competiției. Astăzi, 2 iulie, de la ora 23:00, Real Madrid are meci greu, însă, acasă, cu Getafe, echipă care luptă pentru un loc în UCL, ceea ce ar fi o premieră în istoria micuțului club de lângă Madrid. În ceea ce privește istoria duelurilor directe dintre cele două formații, Real Madrid are un avans covârșitor: 21 de victorii, 3 remize și doar cinci eșecuri. Pe propriul teren, Real Madrid stă și mai bine: 12 victorii, o remiză și doar o înfrângere până acum cu Getafe.

Real Madrid are toate atuurile pentru a cuceri un nou titlu. Formația antrenată de Zinedine Zidane nu a fost învinsă în acest sezon pe teren propriu și, mai mult, se poate lăuda cu cea mai bună apărare din Spania, cu doar 21 de goluri primite în 32 de etape. Și în ofensivă „los blancos” stau destul de bine, având al doilea cel mai bun atac din La Liga, după Barcelona, cu 60 de goluri marcate. Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din La Liga!

În atacul „galacticilor” strălucește Karim Benzema, cel mai în formă jucător și golgheterul lui Real Madrid. Francezul are 17 goluri marcate și șapte assit-uri până acum în această ediție de campionat.

De cealaltă parte, Leo Messi a marcat golul 700 al carierei, dar Barcelona a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu și a remizat pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 2-2, iar acum marea rivală se poate desprinde în fruntea clasamentului. În momentul de față, elevii lui Quique Setien sunt pe locul secund, cu 70 de puncte.

După remiza cu Atletico Madrid, catalanii s-au împiedicat pentru a treia oară în precedentele patru etape, iar titlu pare a fi un vis tot mai îndepărtat. Inconstanța și-a pus amprenta asupra rezultatelor din ultima perioadă. Astfel, în ultimele patru meciuri, Barcelona a remizat cu Atletico Madrid, Celta Vigo și Sevilla.

Juventus are șase victorii la rând în Serie A și un avans de patru puncte față de Lazio

Continuă cursa în doi pentru Scudetto. În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă, distanța dintre Juventus și Lazio rămâne de patru puncte în favoarea torinezilor. Runda trecută, Juventus a învins-o fără prea multe emoții pe Genoa, scor 3-1, iar Cristiano Ronaldo a ieșit la rampă cu o bijuterie de gol. A fost a 24-a reușită a starului portughez în actualul sezon, care începe să-și reintre în forma arătată înainte de pandemie. Vezi aici toată oferta pentru etapa din Serie A!

Cu șase victorii consecutive în Serie A, „Bătrâna Doamnă” este tot mai aproape de al 9-lea titlu la rând. Etapa următoare, bianconerii vor juca pe propriul teren cu Torino, rivala din oraș. Pe lângă faptul că Juventus are cea mai bună apărare din Serie A, cu doar 25 de goluri încasate, elevii lui Maurizio Sarri nu au pierdut niciun joc acasă în actualul sezon, înregistrând 13 victorii și un singur rezultat de egalitate.

De cealaltă parte, Lazio, principala contracandidată și singura formație care îi mai poate fura titlul lui Juventus, a câștigat etapa trecută, scor 2-1, cu Torino, după ce a fost condusă încă din startul partidei. 

Lupta pentru Scudetto putea fi mai strânsă, dar „vulturii” au pierdut împotriva celor de la Atalanta în urmă cu două etape. Pentru Lazio a fost primul eșec după 21 de etape în care nu a simțit gustul înfrângerii. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Etapa viitoare, „alb-albaștrii” au un meci complicat cu AC Milan, formație care trage tare pentru a prinde un loc european. Însă, Lazio are două mari avantaje. Echipa antrenată de Simone Inzaghi, la fel ca Juventus, nu are nicio înfrângere pe propriul teren în actualul sezon. Mai mult, Lazio are al 2-lea cel mai bun atac din Serie A, cu 66 de goluri marcate, și a 2-a cea mai bună defensivă, primind doar 28 de goluri în 29 de etape.

Duelul cu rossonerii este vital pentru gruparea din Roma. În cazul unei înfrângeri, coroborate cu o victorie a lui Juventus, „vulturii” s-ar îndepărta la șapte puncte de primul loc, iar distanța ar fi aproape imposibil de recuperat într-un timp atât de scurt. 

Bucură-te de fotbalul italian cu Bonusul de bun venit online preferat

Trăiește și mai intens meciurile din Serie A. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Vezi SuperLive Show azi la 19:00, emisiunea exclusiv online unde poți câștiga super premii în fiecare săptămână!

Pariază pe Winners Open! Fetele superjoacă tenis. Câștigi alături de ele?

Multe sunt încă de tranșat și de pariat în Premier League! Seară ca de Liga Campionilor în Anglia, cu Chelsea și Arsenal printre combatante

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează