GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet: nume de legendă, Next Gen și speranțe românești la Sibiu!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 11:42 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 11:42

Anul 2021 a lăsat în urmă momente memorabile în lumea tenisului mondial, a creat campioni noi și povești precum cea a Emmei Răducanu, iar acum intră în linie dreaptă spre ultimele destinații importante ale sezonului: Indian Wells, Paris, Turneul Campionilor și Turneul Campioanelor. 

Ne deplasăm de la San Diego și Chicago la Nur-Sultan, Sofia și Sibiu, iar SuperSăptămâna de Tenis are multe lucruri de oferit: revenirea lui Kim Clijsters, spuma Noii Generații, o luptă strânsă între jucătoare de top 20 WTA și încercarea românilor de a câștiga turneul ATP Challenger de la Sibiu.

Pe Superbet ți-am pregătit SuperStatistici pentru fiecare jucător, sute de opțiuni și meciuri live și SuperAvantaj pentru bilete verzi!

Murray și Nishikori vs. Noua Generație la San Diego

Imediat după încheierea Laver Cup, competiția în care Europa se ia la trântă cu Restul Lumii pentru supremația în Sportul Alb, turneul ATP de la San Diego (SUA) are prioritate. Și o listă de start dominată de Andrey Rublev, Casper Ruud, Felix Auger-Aliassime și Denis Shapovalov, câțiva dintre reprezentanții de seamă ai generației tinere din circuitul masculin. În timp ce tinerii au statutul de favoriți, doi jucători care au încântat de-a lungul timpului, japonezul Kei Nishikori și britanicul Andy Murray, au avut nevoie de invitații pentru a prinde tabloul principal. Și chiar se vor duela în meci direct, în ceea ce specialiștii numesc blockbuster-ul primului tur al competiției de 250 de puncte.

La mii de kilometri distanță de San Diego, la Sofia, specialiștii jocului în sală și-au dat întâlnire pentru a stabili care dintre ei merge acasă cu trofeul. Principal favorit e Jannik Sinner, alt tânăr de viitor, iar Gael Monfils, Alex de Minaur și Alexander Bublik completează careul de ași al jucătorilor cotați cu șanse mari.

GO, GO, Chicago: Opt jucătoare de top 20 și legendara Kim Clijsters!

Pentru a treia oară în 2021, Chicago va găzdui un turneu feminin de tenis, primele două fiind câștigate de daneza Clara Tauson și ucraineanca Elina Svitolina. De altfel, Svitolina e cea care deschide ostilitățile din postura de favorită unu, atent secondată de alte staruri din WTA - Garbine Muguruza (favorită 2), Belinda Bencic (favorită 3) și Anastasia Pavlyuchenkova (favorită 4). În total, nu mai puțin de opt jucătoare din top 20 vor încinge cimentul american, iar singura reprezentantă a României va fi Gabriela Ruse, care o va înfrunta în primul tur pe Camila Giorgi (Italia).

Un moment superb care se va produce la Chicago va fi întoarcerea pe teren a belgiencei Kim Clijsters, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istoria recentă. Fost lider mondial la simplu și la dublu, Kim are în CV patru turnee de Grand Slam (unul la Australian Open, trei la US Open) și trei Turnee ale Campioanelor, iar Chicago va marca o nouă încercare a belgiencei de a arăta că nu a uitat sportul care a făcut-o celebră. La 38 de ani, clasată în afara primelor 1.000 de jucătoare, Clijsters o va înfrunta pe Su-Wei Hsieh, reprezentanta Taiwanului, în ceea ce va fi întâia sa reprezentație după mai bine de un an de pauză!

Marius Copil conduce "asaltul românilor" la Sibiu

Pentru tenisul masculin românesc, punctul de interes va fi reprezentat de turneul ATP Challenger de la Sibiu, programat la o săptămână după cel de la București. Pe zgura sibiană sunt așteptați să strălucească italianul Stefano Travaglia, moldoveanul Radu Albot, slovacul Alex Molcan și bosniacul Damir Dzumhur, iar speranțele României se leagă de Marius Copil.

Ajuns pe locul 248 ATP, arădeanul e cel mai bine clasat dintre români și va deschide aventura sibiană cu un meci contra cehului Zdenek Kolar, un jucător aflat într-o formă foarte bună. Lipsit de noroc a fost și Filip Jianu (20 de ani), care-l va întâlni în prima rundă pe cehul Jiri Lehecka, proaspăt câștigător fără set pierdut la București. În afara celor doi jucători care ne-au reprezentat în Cupa Davis, Victor Cornea și Vasile Dâncu speră că vor oferi marea surpriză la Sibiu și că turneul va funcționa ca o rampă de lansare a carierelor lor.

SuperAvantaj pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!

CITEȘTE ȘI: 

Farmecul Vieții vrea o nouă Cupă, a 14-a! Filele de istorie scrise de Rapid în "Competiția Surprizelor"

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close