GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSocial e plin cu SuperSurprize! Vino pe chat-ul de la PSG – City și câștigă un produs pentru vreme rece, ca să reziști pe stadion!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 15:24 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 15:31

Pentru unii, toamna înseamnă instalarea frigului, dar pentru alții e vorba despre altceva. În septembrie numărăm bobocii din cupele europene și la mijloc de lună am consemnat startul meciurilor din faza grupelor. 

de Gigi Stancu, Superbet

Multe echipe s-au bătut să ajungă până aici, dar doar cei mai buni au reușit. Pe SuperSocial am pariat mereu pe ei, iar în această seară oferim un produs de colecție la PSG – Manchester City, meciul dintre două favorite la trofeu. Vino pe chat și vezi ce ți-am pregătit!

Prinde cea mai tare cotă single și posteaz-o pe chat!

Condițiile de participare la SuperConcursul de pe SuperSocial sunt foarte simple și oricine poate ținti această dublă victorie. Practic, tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu single pe PSG – Manchester City și să postezi biletul pe chatul meciului. 

Va fi declarat câștigător cel care prinde cota cea mai mare. La cote egale câștigă cel care a postat primul biletul pe chat. Nu există miză minimă și oricine poate plasa oricâte bilete dorește. Cu cât mai multe, cu atât cresc șansele pentru câștig.

Vezi cele mai tari bilete pe cupele europene!

Weekend-ul trecut a fost unul al cearceafurilor câștigătoare. Biletele cu peste 20 de meciuri și cote de câteva mii au făcut furori pe SuperSocial și cine a avut curajul să le replice cu măcar câțiva lei miza s-a bucurat la final. 

Mijlocul acestei săptămâni este dedicat partidelor din grupele cupelor europene, Liga Campionilor, Liga Europa și Conference League oferind zeci de partide spre pariere. Jucătorii și-au plasat deja biletele, unii pe mai multe zile, încercând să prindă cearceaful mult dorit, alții pe ziua în curs, pentru că seara vor să vadă dacă e albă sau neagră. 

Vino și tu pe SuperSocial și inspiră-te de la cei mai buni. Descarcă aplicația Superbet de aici!

Pariază LIVE cu Daniel Pancu la Show SuperSocial!

Miercuri seara, la ora 20:00, SuperGigi din SuperSocial, Daniel Pancu și Lili Mogoș te așteaptă la o emisiune de pariuri cum nu ai mai văzut. Pariezi LIVE alături de fostul internațional, iar meciurile zilei din Liga Campionilor vor fi subiecte de dezbatere. 

Desigur, se va trece și prin fotbalul românesc și vom anticipa un deznodământ în CFR – Randers, din Conference, dar și pe Sepsi – Rapid, din prima noastră ligă. Urmărește emisiunea pe Facebook-ul și Youtube-ul Superbet și replică biletele generate din discuție și plasate pe contul emisiunii din SuperSocial.

#ShowSuperSocial   #Superbet   #ÎmpreunăSuntemSuper 

Citește și:

SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet: nume de legendă, Next Gen și speranțe românești la Sibiu!

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close