GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Swansea-Norwich, SuperMeci în Championship! Prinzi cât mai multe SuperBilete?

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 13:20 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 14:49

Cea mai bună echipă în deplasare în acest sezon de Championship, Swansea evoluează diseară pe teren propriu contra liderului Norwich, în etapa 28 din puternica divizie secundă engleză. Ambele echipe sunt în formă (Lebedele fiind neînvinse din 16 decembrie, când au pierdut cu 0-2 în deplasare la Rooney și Derby, în vreme ce Canarii nu au mai pierdut din etapa de Boxing Day, când au fost învinși de Watford). Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit Online de până la 500 Lei, acordat la primele 3 depuneri!

Meciul e unul cu supermiză pentru galezi. Dacă Swansea câștigă se apropie la doar două puncte de Norwich (liderul la zi), iar în eventualitatea în care își câștigă restanța cu Blackburn (în deplasare), Swansea ar urca pe locul 1, dacă își menține seria de rezultate „verzi”. Prinde acum cea mai bună ofertă pentru Swansea-Norwich!

Puțin peste o treime din meciurile în care a fost implicată Swansea în actuala stagiune au plătit pariul GG (ambele echipe înscriu). Swansea are cea mai bună defensivă (numai 15 goluri primite în 26 de meciuri; Norwich a încasat 21 de goluri în 27 de partide). Swansea e o echipă de „sub”, 26 dintre meciurile ei din acest sezon au plătit pariorilor Superbet pariul 0-2. Dacă Swansea are doar 5 meciuri de peste 2.5 goluri (pariul 3+ la Superbet), Norwich are 11. Totuși, azi ne așteptăm la un meci strâns în care cine va deschide scorul va căuta să apere acest avantaj minim.

În tur a fost 1-0 pentru Norwich, meci în care PsFX (egal la pauză sau la final), 0-2 (se înscriu sub 2.5 goluri), G1+ (gazdele marchează cel puțin un gol) și Specialele Peste 4.5 galbene și Peste 10.5 cornere au adus bani frumoși pariorilor.

Diseară, duelul marcatorilor e între Lowe (Swansea) și Pukki (Norwich), într-un meci în care scorul cel mai probabil pare a fi 1-0 (rezultat profitabil în 4 dintre ultimele 5 dueluri directe). 57 de meciuri H2H (meciurile directe), 23 de victorii Swansea, 10 remize, 24 victorii Norwich, deci diseară, galezii ar putea să-și egaleze la victorii adversara. Sunt șanse mari, fiindcă în acest mileniu, niciodată nu am avut parte de X când Swansea a fost gazdă: 4 victorii Lebedele, 3 victorii Canarii.

Meciul începe la 22:15 și are la Superbet.ro și ofertă SuperLive: cote mărite pentru cele mai populare pariuri live! Echipele probabile sunt:

Swansea City (3-1-4-2): Freddie Woodman - Ryan Bennett, Ben Cabango, Marc Guehi - Matt Grimes - Connor Roberts, Jake Bidwell, Jay Fulton, Conor Hourihane - Jamal Lowe, Andrew Ayew.

Norwich City Predicted XI (4-2-3-1): Tim Krul - Max Aarons, Grant Hanley, Ben Gibson, Dimitris Giannoulis - Oliver Skipp, Lukas Rupp - Przemyslaw Placheta, Mario Vrancic, Todd Cantwell - Teemu Pukki.

Swansea-Norwich, SuperMeci în Championship! Prinzi cât mai multe SuperBilete?

Galezi care apără onoarea Angliei

Ryan Giggs a făcut istorie în Premier League pentru Manchester United. El a jucat și pentru Marea Britanie la Olimpiada de la Londra din 2012 și a fost în ultimii 30 de ani cel mai important jucător galez. Acum, el e selecționerul Țării Galilor, postură din care și-a calificat țara la Euro 2020!

Fotbalul din Țara Galilor trimite nu doar jucători care se afirmă în fotbalul englez ci are și reprezentante în diviziile britanice. Swansea și Cardiff City joacă în Championship, Newport, Wrexham și Merthyr evoluează în ligile a 4-a, a 5-a, respectiv a 7-a.

Cardiff a reușit performanța cea mai mare, dacă e să ne uităm la istorie, câștigând în 1927 Cupa Angliei, FA Cup fiind cea mai veche competiție din fotbalul modern. O competiție care e în oferta de streaming Superbet.

Dacă e să ținem cont de acest mileniu, Swansea e echipa fanion a Țării Galilor. Ea a reușit să promoveze în Premier League, chiar pentru sezonul Centenarului 2011-2012, a câștigat EFL Cup în 2013 și a ajuns să reprezinte Anglia în Europa League. În Play Off a trecut de Petrolul (5-1 la Cardiff; 1-2 la Ploiești), câștigându-și locul în grupe.

Bonusul de Bun Venit Online, plus Pariul Șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi și agențiile de stradale, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și ai acces gratuit la cel mai mare feed de bilete pe sporturile preferate, bilete pe care le poți repeta simplu și rapid pe ce mize dorești!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

Recent, doi pariori au copiat un bilet ce i-a impresionat și au câștigat sume impresionante! Vezi aici seriile (8959-RCK0R, respectiv 8945-BP7YY8) și le poți verifica pe site-ul Superbet.ro, în câmpul „Verificare bilet” plasat în dreapta sus, sub butoanele de intrare în cont & înregistrare. 

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperFotbal

Sferturi în EFL Trophy, cupa fotbalului mic! Sunderland sau Hull sunt printre favorite

Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează