GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tătăruşanu, pregătit pentru Suarez! Bilanţul lui SuperTătă în meciurile cu SuperAtacanţi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 17:38 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 17:40

Ciprian Tătăruşanu a intrat definitiv în inimile suporterilor lui AC Milan în urma penalty-ului apărat în derby-ul cu Inter. Şi va fi „nevoie” de mai multe gafe ca cea din meciul cu Fiorentina pentru a umbri lucrurile bune făcute de „Tătă” în absenţa lui Maignan.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei.

Tătăruşanu va fi titular şi în meciul cu Atletico Madrid de miercuri seară, decisiv pentru viitorul lui Milan în competiţiile europene. Chiar dacă în ultimul meci, de la Firenze, a gafat incredibil la un gol, SuperTătă este pe plus datorită prestaţiilor din poarta „diavolilor”, în special cea din meciul cu Inter, când i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez. 

.Tătăruşanu a primit gol în ambele meciuri jucate în Liga Campionilor cu Milan, iar cu Atletico trebuie să îi facă faţă lui Suarez. Însă portarul român este obişnuit cu meciurile împotriva unor SuperAtacanţi. 

5.5 este cota ca Atletico Madrid să nu marcheze niciun gol în meciul cu AC Milan. Descoperă chiar acum toate ofertele de la Atletico – Milan.

Penalty apărat cu Mbappe, fără gol primit de la Totti 

Încă dinainte de transferul la Fiorentina, Tătăruşanu a avut „războaiele” lui cu marii atacanţi ai Europei, multe dintre ele câştigate. 

De exemplu, marele Francesco Totti nu a reuşit să înscrie niciodată în poarta apărată de SuperTătă. Cinci meciuri directe au avut cei doi, toate Roma – Fiorentina. 

Pe lângă penalty-ul apărat cu Inter, Tătăruşanu se poate lăuda că i-a parat şi lovitura lui Kylian Mbappe. Se întâmpla în 2019, într-un meci din Cupa Franţei între FC Nantes şi PSG, câştigat până la urmă de parizieni cu 3-0. 

Şi jucători precum Dusan Tadic, Fernando Torres sau Andrea Belotti au ratat de la punctul cu var când Tătăruşanu a fost în poartă, dar în aceste cazuri portarul român a avut doar un aport psihologic. 

Icardi, jucătorul cu cele mai multe goluri împotriva lui Tătăruşanu 

Mauro Icardi este atacantul cu cele mai multe goluri împotriva lui Ciprian Tătăruşanu. Actualul jucător de la PSG a marcat de şase ori în patru meciuri în poarta goalkeeper-ului român. Edinson Cavani este aproape de performanţa lui Icardi, însă uruguayanul are avantajul că a jucat împotriva lui Tătăruşanu şi pe când acesta evolua la FCSB.

Însă există atacanţi care, la fel ca Totti, au fost timoraţi în duelurile directe cu SuperTătă. Depay, actualul jucător de la Barcelona, a dat un singur gol în meciurile cu portarul român. Falcao s-a descurcat puţin mai bine, cu două goluri în patru meciuri. 

Edin Dzeko, atacantul pe care Inter l-a adus să-l facă uitat pe Romelu Lukaku, nu a reuşit să îl învingă în derby-ul oraşului Milano, disputat recent, iar în toată cariera lui l-a învins doar de trei ori pe român în şapte meciuri.  

Intră în SuperSocial, singura reţea de socializare a pariorilor 

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

SuperMarcatorii îşi fac de cap în Liga Campionilor. Cum arată cotele antepost pentru golgheterii din Ligă

Slingo Centurion – bingo, sloturi și distracție din plin, spin după spin

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează