GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„Un stil de viață sănătos este 20% sport și 80% nutriție”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 10:55

Romeo Căzănescu, Directorul General Herbalife Romania, Moldova, Ungaria și Bulgaria, a vorbit la Gala GSP despre cum susține compania sa sportul.

- Ce rol joacă nutriţia în obţinerea performanţei sportive? 
- Suntem o companie care schimbă vieţile oamenilor cu ajutorul produselor și programelor de nutriţie excepţionale, susţinute de studii știinţifice. Herbalife Nutrition este despre un stil de viaţă 
echilibrat, despre sănătate și nutriţie. Credem cu tărie că performanţa sportivă trebuie și merită susţinută. Pentru sportivi, nutriţia este complexă și reprezintă o necesitate, iar Herbalife Nutrition este onorată să fie alături de campioni, împărtășind valori comune în ce privește nutriţia sănătoasă. 

- De ce aţi ales să încheiaţi parteneriate cu sportivi de performanţă? 
- Herbalife susţine la nivel mondial peste 100 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. Prezentă activ în comunitate, Herbalife Nutrition România susţine consecvent perfomanţa sportivă în calitate de sponsor oficial în nutriţie al echipei de fotbal FC Viitorul, al Lotului Olimpic de Canotaj și al sportivilor Anca Bucur, de 
șase ori câștigătoare a titlului de Miss Fitness Universe, și Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon și triatlon olimpic. Prin parteneriatele încheiate, Herbalife Nutrition pune la dispoziţia sportivilor, lunar, o gamă de produse care le asigură nutriţia optimă în timpul și după antrenamente. 

- Care sunt produsele Herbalife care susţin performanţa sportivă 24/24? 
- Produsele din gama Herbalife24 au fost create cu ingrediente care oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, tipul de antrenament și de intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport. Aceste produse au fost dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de  știinţă. Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include șase produse premium destinate celor trei momente cheie - înainte, în timpul și după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, CR7DRIVE, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance. 

- Cât de important este sportul pentru un stil de viaţă sănătos? 
- În ultimii ani, am derulat multe proiecte care au avut ca obiectiv educarea și promovarea importanţei mișcării pentru sănătate. Românii au început să conștientizeze din ce în ce mai mult 
importanţa mișcării pentru sănătate și, în principal, importanţa unui stil de viaţă echilibrat care presupune nutriţie echilibrată și de calitate, mișcare si relaxare.

„Un stil de viață sănătos este 20% sport și 80% nutriție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează