GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Unde găsiți cel mai bun cabinet de acupunctură din București ?

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 12:10

Născută acum mai bine de 3000 de ani, acupunctura este o metoda terapeutica ce își merită prestigiul, își dovedește eficacitatea și se bucură și astăzi, în egală măsură de apreciere. Pentru a beneficia din plin de acest tip de tratament tradițional și de rezultatele lui spectaculoase este bine să apelați la cel mai bun cabinet Acupunctura Bucuresti.

Clinica Qi este una dintre cele mai noi și mai moderne clinici de acupunctură din București, fiind dedicata exclusiv tratamentelor naturiste, prin metode non-invazive. Principiile de bază după care se efectuează intervențiile pentru prevenire și tratarea afecțiunilor sunt  principii medicinei tradiționale.

La această clinică puteți avea parte de tratarea unor afecțiuni de către două personalități din excepție în medicina tradițională chineză, respectiv Dr. Corneliu Moldovan, Doctor în Medicina, Directorul Institutului Național de Medicina Complementar-Alternativa și Acupunctură București, Președintele Societății Romane de Acupunctură București și Dr. Agatha Popa, Doctor în Științe Medicale.

Ce afecțiuni pot fi tratate într-un cabinet de acupunctură, așa cum este AcupuncturaBucuresti.ro?

Acupunctura este o metodă de tratament folosită atât pentru ameliorarea durerii, cât și pentru tratarea eficace a anumitor afecțiuni. Prin apelarea la acupunctură se pot obține rezultate surprinzătoare pentru pacienții suferind de următoarelor:

  • afecțiuni ale aparatului respirator (astm, bronșite, dispnee de diverse cauze)
  • afecțiuni ale aparatului circulator (hipertensiune și hipotensiune arteriala, varice, hemoroizi)
  • afecțiuni digestive (gastrita, ulcerul, hepatita cronică, colecistita, litiaza biliară),
  • afecțiuni are aparatului urinar (cistita, calculi renali)
  • afecțiuni ale aparatului reproducător (infertilitate, dezechilibre hormonale),
  • boli musculo-osteo-articulare (afecțiuni ale coloanei vertebrale, mialgii, osteoporoza, osteofite, artroze, artrite),
  • afecțiuni neurologice (nevralgii)
  • afecțiuni endocrino-metabolice (diabet, obezitate)
  • dezechilibre fizice și psihice.

Fiind o metodă de tratament minim invazivă și sigură, fără efecte secundare, acupunctura  este indicată pentru tratarea tuturor persoanelor suferind de afecțiunile menționate anterior.

Cat durează și cât costă o ședință în cabinetul de acupunctură – Acupunctură București.ro?

Durata și costurile unui tratament prin metoda acupuncturii diferă de la caz la caz. Pentru a știi exact la ce să vă așteptații și cum puteți obține rezultatele pe care vi le doriți trebuie să vă faceți o programare la acest cabinet  de acupunctură. În cadrul unui consult se pot stabili formulele de tratament individualizate și o schema de tratament care să acționeze asupra organismului și a afecțiunilor de care suferă fiecare pacient. Pentru a vă face o idee despre ce proceduri aveți nevoie, faceți-vă o programare la clinică.Numai în urma vizitei medicale veți primi  o recomandare și puteți beneficia de avantajele aceste metode tradiționale de tratament.

 

Unde puteți găsi cea mai bună clinică de acupunctură din București?

În București, acupunctura, a apărut ca practica terapeutică imediat după revoluție și a luat amploare după anii '90. Numai în București există la ora actuală peste 2000 de cinici de acupunctură, dintre care, foarte puține au obținut o licența de funcționare de la Societatea Romana de Acupunctura din București.

Pentru a beneficia de serviciile unei clinici de acupunctură serioase, apelați doar la acele clinici care dispun de o licență pentru efectuarea acestui tip de tratament. 

 

Clinica AcupuncturaBucuresti beneficiază de un medic de excepție, chiar Președintele Societății Române de Acupunctură - Dr. Corneliu Moldovan, Doctor în Medicina, Directorul Institutului Național de Medicina Complementar-Alternativa și Acupunctură București. Apelând la această clinică aveți garanția că vă veți bucura de tot ceea este mai bun în materie de prevenire și tratare eficientă prin acupunctură.

 

Printre afecțiunile tratate în acest cabinet de acupunctură amintim: obezitatea, insomnia, reumatismul, migrene și dureri, afecțiuni ale sistemului cardiovascular și circulator, tulburări menstruale, infertilitatea, lipsa libidoului, chisturile, nodulii, diabetul, dezechilibre hormonale  și probleme psihice, precum anxietatea, depresia, timiditatea, teama, trauma, atacurile de panică.

Cu ajutorul acupuncturii, se poate interveni pentru tratarea aproape oricărei afecțiuni. Este recomandabil ca tratamentul cu acupunctură să fie însoțit de un tratament cu plante medicinale. Dacă acupunctura acționează pentru eliminarea blocajelor energetice minore sau majore și echilibrarea sistemului energetic, plantele medicinale acționează la nivel organic, pentru regenerarea țesuturilor și organelor afectate de diverse afecțiuni.

Atunci când  recurgeți la avantajele acestei metode tradiționale de tratament puteți constata rezultate pozitive, ce vor fi resimțite încă de la primele ședințe. Pentru afecțiuni mai grave primele ameliorări pot apărea abia după 2-4 săptămâni de tratament. Prin această metodă se urmărește echilibrarea energiilor organismului. Frecvența și durata ședințelor se stabilește în funcție de complexitatea afecțiunilor. În general se aplică tratamentul de doua ori pe săptămână, dar pot exista rezultate remarcabile și doar cu o singură ședință pe săptămână.

 

Tratamentul, ca în orice ramură a medicinei, va începe doar după o consultație atenta a pacientului și, în funcție de constatări, se va recomanda un tratament personalizat pe afecțiunile și nevoile pacientului. Frumusețea acestei proceduri de vindecare a  medicinei tradiționale, permite terapeutului să asigure bolnavului o stare de confort pe durata tratamentului, până când se stabilizează starea sa de sănătate și se ajunge la  vindecarea bolii de care suferă.


Acupunctura este o metodă eficienta în tratarea a numeroase afecțiuni și este păcat să nu apelați cu încredere la Acupunctura București - cea mai bună clinică de acupunctură pentru a vă bucura de beneficiile acestui sistem de tratament cu rezultate și eficiență dovedite.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează