GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi Semifinalele Winners Open și câștigă alături de favoritele tale!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 12:31 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 12:33

Autor: Alex Molico, Superbet

La 14:00 încep semifinalele primului turneu de tenis organizat în România de la ridicarea Stării de Urgență. Un turneu cu 30.000 dolari premii, dintre care 10.000 vor reveni campioanei. Superbet susține turneul fiind între sponsorii importanți ai competiției și răsfață pariorii cu cele mai mari cote din România, streaming și Cash Out pe meciurile Winners Open. Bucură-te și tu de ofertă, deschide cont la Superbet.ro și asigură-te că obții și Bonusul de Bun Venit, care poate ajunge până la 1.200 Lei și 300 rotiri gratuite!

Cine câștigă meciul Irinelor?

Învinsele din meciurile jucate ieri deschid penultimul act. “Meciul Irinelor” trebuia să fie chiar finala. Dar se va disputa mai devreme, fiindcă în Grupa A, Gabriela Ruse a fost jucătoarea revelație, câștigând ambele partide cu 2-0 la seturi. Begu (81, WTA) și Bara (159 WTA) se vor întâlni pentru prima dată în meci direct. Ambele sunt jucătoare de mâna dreaptă. Begu e mai experimentată, fiind singura jucătoare de la Winners Open cu turnee câștigate în circuitul WTA. Însă modul în care a pierdut ieri în fața lui Jaqueline Cristian (după 6-1 în primul set și 4-2 în setul 2, Begu a fost întoarsă de Cristian și învinsă în super-tie-break), transmite ideea că Begu poate fi învinsă de Bara. Meciul beneficiază de oferta Super Cota la Superbet unde victoria lui Bara îți înmulțește de 2.4 ori banii pariați. Instalează gratuit cea mai bună aplicație de pariuri sportive din România și poți paria pe cele mai tari meciuri de tenis din această perioadă!

Ne putem aștepta la SuperSpectacol, fiindcă ambele jucătoare vor forța să câștige în două seturi. Dacă scorul va fi egal, setul decisiv se va juca la fel ca în grupe, sub forma unui super-tie-break, în care învingătoare va fi prima jucătoare care ajunge la 10 puncte câștigate și are avantaj de cel puțin două puncte. Pariul Primul Set / Final ajunge și la cota 8.50 pentru 2/1 - Begu câștigă primul set, Bara câștigă meciul, iar Superbet îți oferă și opțiunea Cash Out pentru cele mai populare pariuri puse la Winners Open. Pariază aici la cele mai mari cote pe meciul Irina Bara - Irina Begu, meci care începe la 14:00!

Calificare în finală fără set pierdut pentru Gabriela Ruse?

După victorii cu 2-0 în fața Georgiei Crăciun (joi) și Irinei Bara (vineri), Gabriela Ruse (176 WTA) nu concepe să nu joace finala. Azi, nu mai devreme de 15:30, ea o va întâlni pe adversara cea mai solicitată. Jaqueline Christian are aproape 4 ore jucate (236 minute mai exact), ambele partide disputate de ea ajungând la super-tie-break. În singurul meci direct, jucat în urmă cu 3 ani,  Cristian s-a impus cu 6-4 6-3. Acum, Ruse are forma necesară pentru o revanșă. Dar Cristian a demonstrat că are moral și stă în joc până la ultima servă. 

Ruse și Cristian obișnuiesc să facă pereche la dublu. Au câștigat împreună 3 turnee ITF de dublu, au pierdut două, ba au ajuns și într-o finală de dublu din circuitul WTA, chiar anul trecut la București, fiind învinse de perechea Viktoria Kuzmova - Kristyna Pliskova. Anul acesta au reprezentat România în FED Cup în meciul cu Rusia, când au pierdut chiar meciul decisiv (3-6, 2-6). Acum, vor fi adversare în semifinala cea mai echilibrată. Totuși, cota 2.85 pentru 2-0 scor corect (Ruse câștigă în două seturi) sau cota 7.00 pentru pariul 1/2 Primul set/Final (Ruse câștigă primul set, Cristian câștigă meciul) sunt două dintre cotele care te provoacă să-ți alegi o favorită și să joci la câștig alături de ea. Vezi toate cotele mărite pe meciul Ruse-Cristian, pariază și urmărește meciul fiindcă ai la dispoziție streaming și Cash Out la Superbet

Te bucuri  de tenisul feminin românesc cu pariuri câștigătoare și Bonus de Bun Venit online

Trăiește și mai intens meciurilede tenis. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Prinde la Superbet biletele câștigătoare din acest weekend! Meciuri tari se joacă de vineri până duminică!

Craioveanu, cu sufletul împărțit în lupta pentru Cupele Europene din La Liga

Mulțumim pentru SuperAmintiri, Mister! Pentru prezent și SuperViitor!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează