GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Viitorul – FCSB, SuperMeciul etapei în prima ligă!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 09:22 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 09:22

Derby-ul etapei din România se joacă diseară, la Constanța! Viitorul înfruntă FCSB în ultimul meci al etapei 17, a doua din retur. Viitorul poate reveni pe loc de play-off cu o victorie, aflându-se acum la 3 puncte în spatele Chindiei. În schimb, oaspeții pot reface diferența față de CFR Cluj, principala urmăritoare. Partida serii e pe Superbet cu SuperCote, SuperExtra, SuperLive și sute de opțiuni de pariere!

FCSB a plătit peste 9 milioane Viitorului în transferuri

Revin pe stadionul din Ovidiu fotbaliști crescuți de Academia Hagi, aflați acum în tricoul celor de la FCSB. În lotul actual al roș-albaștrilor sunt Dragoș Nedelcu, Ionuț Vînă, Florin Tănase și Florinel Coman. Ultimii 2, pentru care bucureștenii au plătit 4,5 milioane de euro, sunt titulari incontestabili în formula de start și două dintre principalele pericole la poarta Viitorului. Tănase are cota 2,85 pentru a marca diseară, iar Coman are 3.00. Singurul fotbalist cu șanse mai mari, conform cotelor, este golgheterul Dennis Man.

Ce au făcut la FCSB fotbaliștii vânduți de Viitorul

Florin Tănase: 166 meciuri, 47 goluri. Al cincilea sezon în tricoul roș-albastru, fiind și căpitan

Florinel Coman: 117 meciuri, 33 goluri. La FCSB din 2017, a fost golgheterul echipei în sezonul trecut. În acest sezon are doar 8 meciuri de campionat, lipsind din cauza unei accidentări.

Alin Toșca: 96 meciuri, 1 gol. A stat două sezoane și jumătate la FCSB, din 2014 până în ianuarie 2017, fiind vândut la Betis pentru un profit de 1 milion de euro.

Gabriel Iancu: 81 meciuri, 16 goluri. Cumpărat pentru 500.000 euro în ianuarie 2013, a revenit la Viitorul în vara lui 2016, gratis.

Dragoș Nedelcu: 70 meciuri, 2 goluri. E la al patrulea sezon la FCSB, dar nu a mai jucat din iunie, fiind accidentat.

Romario Benzar: 60 meciuri, 1 gol. A stat doi ani la FCSB, roș-albaștrii având apoi un profit de 1,3 milioane de euro din vânzarea lui la Lecce. Benzar a revenit în această iarnă la Viitorul, sub formă de împrumut.

Ionuț Vînă: 47 meciuri, 2 goluri. Cel mai nou transfer pe ruta Viitorul – FCSB, cumpărat pentru 750.000 euro în vara lui 2019.

Alexandru Târnovan: 5 meciuri, 1 gol. Cumpărat pentru 300.000 euro în ianuarie 2014, a plecat gratis la FC Botoșani după doi ani și jumătate.

Belgia a fost principala piață de export

Dacă intern, Viitorul a vândut majoritar la FCSB, „exporturile” lui Hagi au mers în mai multe campionate importante din vestul Europei. Cele mai mari încasări au venit din Belgia, unde au plecat pe sume mari Răzvan Marin, Denis Drăguș și Ianis Hagi. Viitorul a mai vândut în 4 dintre cele 5 campionate de top: Hagi, Louis Munteanu sau Mitriță în Italia, Tudor Băluță în Anglia, Cristi Ganea în Spania sau Chițu în Franța.

„Belgianul” Rednic, neînvins de FCSB de 8 meciuri

Venit la Viitorul spre finalul turului, Mircea Rednic înfruntă din nou FCSB după 2 ani. În ultimele două mandate la Dinamo, antrenorul nu a pierdut niciun derby, însă 6 dintre ele s-au încheiat la egalitate. Cu două remize a și eliminat roș-albaștrii în semifinalele Cupei, ediția 2015-16, după 0-0 acasă și 2-2 în deplasare. Ultimul eșec al lui cu FCSB a avut loc tocmai în aprilie 2015, când se afla pe banca Petrolului.

FCSB are 12 puncte din ultimele 5 deplasări

FCSB s-a impus cu 2-0 în deplasările de la Chindia, Clinceni și Craiova, toate 3 fiind acum pe locuri de play-off. Singurul eșec al liderului în ultimele deplasări a fost la CFR Cluj, acolo unde nu a mai câștigat din 2014. De altfel, CFR este singura echipă pe terenul căreia FCSB nu a reușit să înscrie în ultimele 29 de meciuri jucate „afară”! La Constanța, formația lui Toni Petrea are 4 meciuri consecutive cu gol marcat, având 2 victorii și 2 egaluri.

Vezi ce pariază campionii în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dar dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

SuperDerby-urile vin pe bandă rulantă! Vezi marile surprize de săptămâna aceasta!

A început returul! Doar 6 puncte între ultimul loc de play-off și primul loc retrogradabil

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  19 Ianuarie 2021, 17:14

super blatul etapei din prima liga!castiga fcsbpenalty

Vezi toate comentariile (1)
Comentează