GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU 'DE SPORT

JOI, LIVE DE LA 19:00 Publicitarul Bogdan Enoiu, următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dezvăluiri spectaculoase despre Generația de Aur, Țiriac, Copos și întâlnirea cu George W. Bush

Bogdan Enoiu e următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” / foto: Raed Krishan
Bogdan Enoiu e următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 01:35 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 01:35

Antreprenorul Bogdan Enoiu (63 de ani), unul dintre „întemeietorii” publicității în România, un personaj cu puternice legături în clasa de lux a sportului românesc, e următorul invitat al lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă. Episodul va fi difuzat joi seara, la ora 19:00, pe toate canalele GSP.

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Bogdan Enoiu este CEO-ul McCann România, una dintre cele mai importante agenții de comunicare din piață, și un împătimit de fotbal și tenis. El vorbește în podcastul Gazetei Sporturilor despre începuturile publicității în țara noastră și despre conexiunile sale inedite cu Ion Țiriac, Ilie Năstase, Gică Hagi sau alți „grei” din Generația de Aur, despre miile de partide de tenis jucate cu CTP și despre implicarea marilor branduri în sport.

De numele lui Enoiu se leagă meciul de retragere al „Regelui” Hagi, tot el fiind cel care a organizat, timp de aproape 20 de ani, turneul de tenis de la București, precum și prima vizită în România a fostului președinte american George W. Bush.

Publicitarul Bogdan Enoiu, următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dezvăluiri spectaculoase despre Generația de Aur, Țiriac, Copos și întâlnirea cu George W. Bush
Bogdan Enoiu alături de Fernando Verdasco, ultimul câștigător al turneului de la București, astăzi doar o amintire îndepărtată

Dezvăluiri savuroase din perioada romantică a anilor '90, episoade uitate de timp cu nume mari din sportul românesc și alte povești necunoscute până acum publicului larg, toate sunt cuprinse în noua ediție a podcastului „Profu' de Sport”. Joi, la ora 19, pe toate canalele GSP: site, canale de YouTube și Facebook, Instagram și Tiktok. 

Ilie Dumitrescu, la episodul #9 din podcastul „Profu' de Sport” » Cum a ajuns un copil dintr-o familie modestă din Rahova fotbalist de top și milionar în euro: „Talent, muncă și noroc”
PROFU' DE SPORT
Ilie Dumitrescu, la episodul #9 din podcastul „Profu' de Sport” » Cum a ajuns un copil dintr-o familie modestă din Rahova fotbalist de top și milionar în euro: „Talent, muncă și noroc”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

Ilie Dumitrescu, la episodul #9 din podcastul „Profu' de Sport” » Cum a ajuns un copil dintr-o familie modestă din Rahova fotbalist de top și milionar în euro: „Talent, muncă și noroc”

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, primar de sector? Fostul mare fotbalist a lămurit, la podcastul GSP, subiectul intrării în politică: „Am avut foarte multe oferte”

EXCLUSIV / VIDEO Fotbalistul român care l-a umilit pe Ilie Dumitrescu: „M-a întors de m-a zăpăcit: «Hai, bă, ridică-te!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează