GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  IPOSTAZĂ

A recidivat! Ludovic Orban, surprins din nou în timp ce fuma la Guvern » Va fi iar amendat?

Ludovic Orban, surprins pentru a doua oară în timp ce fumează
Ludovic Orban, surprins pentru a doua oară în timp ce fumează

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 15:26

Ludovic Orban (57 de ani), prim-ministrul României, e din nou în centrul atenției, la doar două zile după apariția fotografiei de la „petrecerea” organizată de ziua lui la Palatul Victoria. 

Pe internet, a început să circule o altă fotografie cu premierul României fumând. Se întâmpla în timpul unei ședințe recente de Guvern, Orban fiind imortalizat cu masca pe bărbie, în timp ce ținea o țigară în mână. 

Imaginea, publicată chiar de „Ziua Mondială fără Tutun” a fost publicată de Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și totodată un apropiat de-ai Olguței Vasilescu.

„Apariția celei de-a doua fotografii, care mi-a fost transmisă de o altă sursă, care a ținut să demonstreze că fumatul și băutul în Guvernul PNL nu sunt o excepție prilejuită de ziua premierului Orban, ci mai degrabă o regulă”, e o parte din postarea lui Cristian Vasilcoiu.

Rămâne de văzut dacă Ludovic Orban va fi amendat din nou pentru gestul său. Acestuia i-a fost aplicată deja o pedeapsă de 3.000 de lei după apariția precedentei fotografii în care a fost surprins fumând în spații închise.

Membrii Guvernului se relaxează fără măști, beau alcool și fumează

Prima fotografie, publicată în urmă cu două zile, i-a avut protagoniști pe Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe.

A recidivat! Ludovic Orban, surprins din nou în timp ce fuma la Guvern » Va fi iar amendat?

Pe masă au putut fi observate pahare de șampanie și o frapieră, iar Orban fuma și avea un pahar de bere în față. Popescu avea un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fuma un trabuc, cu mănuși.

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre Ludovic Orban: 

Cine a „scăpat” pe net celebra poză în care Ludovic Orban și membrii guvernului se relaxează la Palatul Victoria

Ludovic Orban reacționează după apariția fotografiei care a făcut rumoare pe internet: „Muncisem toată ziua, în ziua mea de naștere”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
jemapis
jemapis  •  31 Mai 2020, 18:15

Guys, Iohanis ce zice de poza asta? Iar de cealaltă ce a zis? Eu nu am văzut nicio reacție, posibil sa fi fost prea ocupat ( eu, nu Iohanis). ///

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close