GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Cătălina Ponor s-a măritat » Soțul ei e actor și e mai mare cu 18 ani

Cătălina Ponor s-a măritat » Șoțul ei e actor și e mai mare cu 18 ani +35   FOTO
Cătălina Ponor s-a măritat » Șoțul ei e actor și e mai mare cu 18 ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 21:48

 Fosta gimnastă Cătălina Ponor, 34 de ani, s-a măritat azi cu actorul Bogdan Jianu, 52 de ani.

Cei doi au avut cununia civilă azi, actele fiind depuse la Constanța, cu câteva zile în urmă.

+31 FOTO

Actorul, regizorul și scenaristul Bogdan Jianu are de patru ani o relație cu Ponor. Cătălina și Bogdan se cunosc de 14 ani. Ea a avut o relație serioasă cu gimnastul Tommy Ramos, iar el a fost căsătorit cu Julia Chelaru.

FOTO Mihai Costea, dat afară din casă de iubită: „Eu îl întrețineam, mai era și obraznic”

Primele decizii ale instanței în procesul de divorț Reghe - Anamaria: pensia alimentară + custodia fiului lor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
traian_v
traian_v  •  19 Iunie 2022, 21:55

Ce inseamna "relatie serioasa" in terminologia GSP? In alt "articol" vad ca ati analizat critic relatia (oare tot "serioasa") lui Michael Ballack cu o femeie cu vreo 20 ani mai tanara. Apropo de titlu, eu nu o sa analizez diferenta de varsta seriozitatea relatiei, dar o sa doresc marii noastre campioane Catalina Ponor multa fericire si casa de piatra !!

archibald
archibald  •  19 Iunie 2022, 15:45

Soțul ei e pensionar! Acum poate să-și îndeplinească toate fanteziile! Ea e foarte fericită ...are um perpetuu mobile lângă ea și ÎN PLUS nu este MATERIALISTĂ! Pure LOVE!????

mikeshine
mikeshine  •  19 Iunie 2022, 14:15
Postat de enigmaticul pe 19 Iunie 2022, 13:53

Bine mamă dragă! Dar dacă găseai unul mai ”tinerel”de vreo 70 ani, poate era mai bine! Așa, peste 10 ani cred că ai să mergi singură pe .....ponoare.

cred ca deja merge singura pe ponoare tinand cont ca omul are aproape 55 de ani si 90% din cei de varsta lui sunt deja bunici.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează