GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PODCAST

Anamaria Prodan: „Nu că mi-am pierdut mințile, dar a fost superdificil să văd unde a căzut Laurențiu”

Anamaria Prodan, foto: GSP
Anamaria Prodan, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 09:03 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 09:20

Impresara Anamaria Prodan spune că despărțirea de Laurențiu Reghecampf a fost un șoc foarte dificil de depășit. 

„Să îmi pierd mințile e mult spus, fiindcă nu mi-am pierdut mințile niciodată. Dar am avut o perioadă superdificilă când am realizat unde a căzut Laurențiu. Și când stăteam cu copiii și ne uitam cumva așa (nr. se uită în jos) ... Se ducea din ce în ce mai jos și nu mai puteam să-l prindem. Și nu mai puteam să-l aducem acasă”, a explicat Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici. 

Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Anamaria Prodan: „Bărbatul de lângă mine trebuie să fie puternic, demn”

Întrebată cum arată bărbatul ideal în viziunea sa, Anamaria Prodan a răspuns:

„Nu mai fac greșeala să iau pe cineva de la 0, să-l cresc, să-l învăț să mănânce, să vorbească... nu! Trebuie să am lângă mine un bărbat cu care atunci când ies undeva, să se ridice lumea în picioare și să facă liniște. Un bărbat puternic, care să fie în fața mea, să mă ajute el pe mine, nu eu pe el.

Un bărbat demn, că despre asta este vorba. Bărbatul trebuie să fie capul familiei, femeia e oglinda bărbatului. Sunt bărbați care se nasc «mici» - «suflete mici», le spun eu - care nu pot evolua. Sunt cumva crescuți nenatural, împinși în față nenatural, iar în momentul în care ajung în vârf se prăbușesc din cauza rarefierii aerului”.

Eu sunt «proastă», între ghilimele, când mă îndrăgostesc, alint foarte mult, pup foarte mult, mă joc. Sunt ca un copil de 6-7 ani. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos, că probabil nu aș avea banii necesari să plătesc zborul. 
- Anamaria Prodan

Dacă nu era Anamaria Prodan, cine vorbea despre Reghecampf? Atunci când l-am cunoscut, nu știa și nu vorbea nimeni de el. Am construit pentru el ceva unic, și dacă se mai naște de o mie de ori nu-i va mai da cineva așa ceva. 
- Anamaria Prodan

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

EXCLUSIV Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  19 Aprilie 2022, 13:24

A ales una ca și ea. Adevărat ca ea este mai frumoasă ca acea paparudă. Frate fără botox și implanturi arată că dracu. Bine ca are tăticul banii ca să se mărite și ea. O blamăm noi pe Prodanca, dar este o femeie mai mișto decât aea, serios ajungem la prostie. Asta și-a întreținut corpul, pe când aea o sa bage la greu operați. Și asa este foarte urâtă. Ce dracu a văzut la ea? Dar adevărul este ca ea spune unde a ajuns. A căzut din lac în puț cum se spune pe la romani. A scăpat de o proastă, a dat peste alta. Care amenință și ea, văzând ca tăticul ei este ***. Este o știre care nu-și are rostul. Fiecare doarme cum își așterne!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  19 Aprilie 2022, 12:40

mare impresarot...a fost, nu stiu daca mai este...desii, nu stiu nici un transfer serios realizat de ea....la FRF si Liga, a vrut sa candideze, ca sigur castiga...acuma vad ca femeia este si "formatoare", sau "educatoare" de barbati...degeaba, suntem un popor de laudarosi...daca nu ne baga nimeni in seama, in micimea lor, unele persoane se baga singure...stai mai femeie in banca ta, ca te faci de ras...esti jalnica..esti o femeie care nu a reusit in nici o activitate, esti o femeie inselata ( oare de ce te-a inselat Reghe, te-ai itnrebat ? ), esti de fapt un...om normal, ca oricare altul de pe strada, cu bune, cu rele...de ce simti nevoia sa "iesi in fata" atat de mult ? Chiar asa complexata esti ?

golf_club
golf_club  •  19 Aprilie 2022, 09:59

"superdificil" - asta e cuvant in limba romana? :))))) babaieti...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează