GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Ce măsură a anunțat Vladimir Putin în ziua în care Rusia a depășit 221.000 de cazuri de coronavirus

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 18:48

Rusia a ajuns la un total de 221.344 de cazuri de coronavirus, cu peste 11.600 de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore, dar președintele Vladimir Putin anunță relaxarea măsurilor. 

Vladimir Putin vrea ca economia Rusiei să repornească gradual, începând cu ziua de mâine, 12 mai. Guvernul de la Moscova a decis să nu mai prelungească toate măsurile luate la finalul lunii martie. Vor rămâne însă restricții de deplasare pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani și pentru oamenii care suferă de boli cronice.

Vladimir Putin, despre relaxarea măsurilor

„Începând de mâine, 12 mai, perioada de inactivitate, pentru toată țara și pentru toate sectoarele economiei, se termină. Lupta împotriva epidemiei continuă însă. Pericolul persistă, chiar și în zonele în care situație pare relativ sigură. Am ales calea protejării vieților și a sănătății oamenilor. Am obținut multe lucruri bune. Depinde doar de noi ce va fi mai departe”, a declarat Putin conform Russia Today.

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de izolzare

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ministrul Nelu Tătaru a lămurit lucrurile » Care sunt motivele pentru care putem părăsi localitatea de pe 15 mai și cu ce e înlocuită declarația

COVID-19. Alexandru Rafila, detalii despre testarea la nivel național care urmează: „O să fie zeci de mii de teste! Vom primi răspunsuri la întrebările pe care le avem”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează