GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FITNESS

FOTO+VIDEO Cele mai plăcute exerciții de fitness :) Andra a devenit celebră pe Instagram cu pozele sale incendiare

Sursă foto: Instagram @andra_fitt +18   FOTO
Sursă foto: Instagram @andra_fitt

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 13:15

Andra, pasionată de fitness și dansatoare, devine, încetul cu încetul, una dintre cele mai atractive prezențe din online-ul românesc.

+14 FOTO

Aceasta îi ajută pe cei peste 10.000 de urmăritori pe care îi are pe contul de Instagram cu diverse exerciții prin care își lucrează toate grupele de mușchi.

De asemenea, Andra este foarte atentă și la capitolul alimentație. Printre fotografiile din sala de forță, tânăra împarte cu prietenii ei din mediul online rețetele preferate.

View this post on Instagram

My back miss this.. 🤧

A post shared by Andra Fit (@andra_fitt) on

Iubita cu dimensiuni perfecte a lui Alexandru Maxim, fotografii fără inhibiții pe Instagram

O fostă jucătoare de tenis a pozat în Playboy, iar acum a recidivat cu poze nud în timpul carantinei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rapidist57
rapidist57  •  26 Mai 2020, 19:56

Deformate si urate sunt fetele astea care fac fitness. amaratele de ele. O femeie frumoasa nu depaseste 50 de kg la 1,75 m. Asta pare de 75 de kg, place doar amaratilor ce tac culturism (deformati structural privin corpul uman). Saracii ei se cred frumosi, cat prosteste viata pe unii. Am lucrat peste 15 ani intr-o zona cu tot ce cuprinde aparatura de fitness cardio, samd, multi muschii, putina minte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează