GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

China nu a înregistrat astăzi niciun nou caz de coronavirus pe teritoriul țării » Veste bună în lupta contra COVID-19

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 18:42

China nu a înregistrat astăzi niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus între granițele țării, pentru prima dată de la apariția virusului. 

Comisia Națională de Sănătate din China a anuțat astăzi doar 34 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-10, toate persoanele venind însă din afara țării. China continuă să fie națiunea cu cele mai multe cazuri de coronavirus, peste 80.000, dar trendul ultimelor zile este unul îmbucurător. Măsurile drastice luate de autorități par să fi oprit răspândirea bolii. 

China este prima și la numărul de persoane decedate, 3.245 de oameni și-au pierdut viața până astăzi, la ora 18:00.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
napocarrepublic
napocarrepublic  •  19 Martie 2020, 23:07

Iar mint chinejii.. statele comuniste sunt renumite pt ascunderea adevarului.. nu stiu de ce toate bolile pleaca de la ei si din Africa;sa fie de vina Trump?))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close