GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Corina Caragea a pozat în costum de baie, la 40 de ani

Imagini cu Corina Caragea în costum de baie. Foto: Instagram +49   FOTO
Imagini cu Corina Caragea în costum de baie. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 15:34 / Actualizat joi, 31 august 2023 15:47

Corina Caragea (40 de ani) e cea mai cunoscută prezentatoare de știri sportive din România. De aproape 20 de ani lucrează la Pro TV, unde apare mereu în ținute elegante. În vacanțe e, în schimb, mult mai îndrăzneață, pozează des în costum de baie. 

Din anul 2005, Corina Caragea e prezentatoare de știri la Pro TV. Cu părul lung, mereu strălucitor, cu rochii elegante, viu colorate, își încântă telespectatorii cu cele mai recente vești din lumea sportivă. 

GALERIE FOTO. Imaginile postate de Corina Caragea în costum de baie

Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
+45 FOTO

Dincolo de aparițiile ei pe micul ecran, Corina Caragea e pasionată de călătorii. A vizitat multe țări, a mers în multe destinații exotice, unde a realizat adevărate sedințe foto, chiar în costum de baie. Acum câteva zile, ea s-a întors dintr-o escapadă în Sardinia, Italia, unde s-a pozat la malul mării. 

Prezentatoarea apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Fotograful a surprins-o în diverse ipostaze, iar ea le-a arătat și fanilor rezultatul. Încântați, urmăritorii i-au scris:

  • „Superbă ești! Tu dai frumosul”
  • „Este frumoasă Sardinia, dar împreună cu ține este minunată”
  • „Atâta clasă, eleganță și frumusețe”

Sardinia este aceeași insulă de care m-am îndrăgostit acum 10 ani. Ascunsă sub o invazie de turiști. Dar tot ea e. Da, chiar este norocoasa posesoare a celor mai frumoase plaje din Europa, dupa parerea mea, plaje diferite ca relief, spectaculoase, fie că sunt la picioarele unor stanci abrupte, fie ascunse în grote misterioase, fie cu pietre, fie intinse cu nisip alb si fin, fie la capatul unor ore de drum demn de Survivor. 

- Corina Caragea, pe contul de Instagram

Corina Caragea afișează, într-adevăr, o siluetă fără cursur la 40 de ani. Prezentatoarea se întreține, merge des la sala de sport, dar nu ține dietă, are, în schimb, grijă să aibă o alimentație echilibrată. Iată o galerie foto inedită cu prezentatoarea în diferite vacanțe, în costum de baie. 

Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
+45 FOTO

Cu cine se iubește Corina Caragea

Frumoasa prezentatoare a știrilor din sport de la ProTV e într-o relație de mai mulți ani cu Robert Pongracz, fostul vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, și se pare că cei doi nu se grăbească se căsătorească. „Nu m-am măritat! Nu vă mai luați după «fake news»”,a spus bruneta într-un interviu mai vechi pentru Libertatea.

„Nu sunt non-stop în vacanță și nici nu sunt măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele. 

Când dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj, mai postez o amintire. Mi-aș dori să ajung în Finlanda, să văd aurora boreală din patul meu, dintr-un iglu”, a mai spus acum trei ani Corina Caragea.

Citește și:

Actrița venezueleană care le-a sucit minţile fotbaliştilor: „Mă caută inclusiv de la Real Madrid”

Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru » Cum a fost filmată fiica lui MM Stoica atunci când credea că nu o vede nimeni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
rhbrolo
rhbrolo  •  01 Septembrie 2023, 02:48
Postat de VardyParty pe 31 August 2023, 17:04

Bastene, baietii te-au ascultat! Se lucreaza cu bullets. Cred ca ai sanse bune sa devii redactor șef, ca Mihaitsa Iosif.

???????? am murit

mishu_74
mishu_74  •  31 August 2023, 22:19
Postat de dobrin pe 31 August 2023, 17:49

Lasati-ne cu toate stafiditele...

multzam ca mi-ai zis sa nu dau click pe poze

hannah.robinson
hannah.robinson  •  31 August 2023, 20:20
Postat de romeverest pe 31 August 2023, 19:32

“ Corina Caragea a pozat în costum de baie, la 40 de ani” !!!!! Ce este atat de curios ??? Se fotografiaza zilnic in costum de baie “impresara” care are jumatate de secol, iar voi abia asteptati sa-i publicati fotografiile photoshopate !!

Aici greșești profund… sexy impresara care a luat premiul de cea mai sexy și fashion impresara

Vezi toate comentariile (10)
Comentează