GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Cea mai mare sală Polivalentă din țară va fi transformată în centru de spitalizare » Câte paturi vor fi instalate

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 06:58

Autoritățile din Cluj-Napoca vor transforma Sala Polivalentă într-un centru de spitalizare pentru bolnavii de coronavirus. 

Cea mai mare sala polivalentă din România devine centru de spitalizare. Pe timpul pandemiei de COVID-19, arena va deveni centru de primire, triere, cazare și tratare a bolnavilor. Conform autorităților, vor fi instalate 350 de paturi. 

Emil Boc: „Suntem pregătiți pentru toate scenariile”

„Este important să știe clujenii că autoritățile, în parteneriat cu mediul de afaceri și societatea civilă, au situația sub control și se pregătesc pentru toate scenariile, inclusiv pentru scenarii la care sperăm să nu ajungem”, a declarat Emil Boc, primarul Clujului, conform Realitatea de Cluj.

9.300de locuri are Sala Polivalentă din Cluj

VIDEO / Klaus Iohannis, mesaj cu puternic impact emoțional

FOTO / Lumea a fost schimbată de coronavirus

+26 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Marcel Vela, precizări de ultim moment despre măsurile de Paști: „Acordul Patriarhiei cu MAI se modifică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
pma77
pma77  •  16 Aprilie 2020, 15:47

Cea mai mare sala polivalenta din Romania a costat 9 milioane de euro,vrea si d-na Firea sa faca una asemanatoare cu 160 de milioane si un spital cu 1 miliard,sumele sunt euro bineinteles :))

ccab
ccab  •  16 Aprilie 2020, 08:16

In Romania sunt vreo 400 de decese cu totul. In afara de sifonatul banilor publici, la ce ne trebuie acest "spital"?! Trump a stabilit 1 Mai iar in Europa, inclusiv in Spania si Italia unde chiar au au fost pierderi umane majore deja incep sa redeschida economiile iar noi de abia acum facem spital?! Este pur si simplu noaptea mintii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează