GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS. Marcel Vela, anunț de ultim moment: când va fi emisă o nouă ordonanță militară: „După 8, întotdeauna vine 9”

Marcel Vela
Marcel Vela

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 12:14

COVID-19. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat în această dimineață că în România se pregătește emiterea unei noi ordonanțe militare.

Aceasta ar urma să fie anunțată, potrivit spuselor lui Vela, după ce președintele Klaus Iohannis va prelungi starea de urgență pe teritoriul țării noastre pentru încă o lună. Acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare. 

„După 8, întotdeauna vine 9. Săptămâna viitoare vom da încă o ordonanță, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de Sud, granița cu Bulgaria, unde există, la fel ca-n zona de Vest, un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole. 

S-ar putea ca ordonanța să se numească Ordonanța 1, după noul decret, sau Ordonanța 9, în funcție de prelungirea stării de urgență”, a spus Marcel Vela, la Digi 24.

VIDEO. Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

Citește și alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

COVID-19. Marius Șumudică, primul român infectat cu coronavirus? „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  11 Aprilie 2020, 15:46

Vai de mama ei de tara,pe ce maini a ajuns !!! Vela,Gorban si klauws Sparaghel.Niste idioti !

106670131005328
Catalin Serban  •  11 Aprilie 2020, 14:21

Cum ii spune ? COVID 19 ? Asadar 19 Ordonante...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează